Televisioitu jumalanpalvelus - Fingerpori rautalangasta 2.12.2023

 

Päivän Fingerporissa nähdään televisioidun jumalanpalveluksen tuotantoa. Vitsi perustuu lähiaikoina esillä olleeseen Ylen hiihdon arvokisojen televisiotuotantoon, jossa käytetään syntetisaattorilla soitettuja äänitehosteita mm. suksien ja sauvojen äänien luomiseen. Samaan tapaan Fingerporin televisioidussa jumalanpalveluksessa soitetaan suoraan lähetykseen vauvan itkua ja yskää siltä varalta, koska mikrofonit eivät onnistu taltioimaan kirkon alkuperäisiä vauvan itkuja ja yskimisiä tarpeeksi hyvin kotikatsomoon. Strippi 5112.

6 kommenttia:

 1. Muistan hyvin lapsuudesta radioidut Jumalanpalvelukset, joita sunnuntaiaamuisin kuuli mummolassa, kun siellä kuului yleensä ainakin yskähdyksiä taustalla. Ajattelin itse, että kirkko on nykyään niin tyhjillään, ettei noita ääniä enää kuulu luonnostaan, vaikka onhan tuossa kuvassa ainakin eturivissä ihmisiä. Joka tapauksessa paras Fingerpori aikoihin.

  VastaaPoista
 2. En oikein osaa sanoa oliko tämä pilapiirros vai sarjakuva. (Kuten ei osaa sanoa Hesarin pilapiirroksistakaan)

  VastaaPoista
 3. Tämä olisi tosiaan sopinut pilapiirrokseksi yhtä hyvin, tai jopa paremmin kuin sarjakuvastripiksi. Loistava oivallus Jarlalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisihan tuohon voinut piirtää eteen ruudun, jossa pastori antaa suntiolle tehtävän "Muistaahan Einari, että tänään on valtakunnallinen palvelus. Einari katsoo, että äänet on kohdillaan kun palvelus alkaa."

   Poista
  2. paitsi,, että tuo ei ole einari vaan iivari

   Poista
 4. Anna Emilia Taalasmaa3. joulukuuta 2023 klo 16.11

  Tän päivän "mikä strippi visailu" jäänyt välistä? Koitas nyt vähän skarpata, oot nyt jo menettänyt 40 tuhatta kävijää....

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.