Kuusen jalka - Fingerpori rautalangasta 29.12.2023

 

Kun Kosti-eno kertoo että hänellä on ollut kuusessa sama jalka 40 vuotta, luulisi hänen tarkoittavan telinettä, jonka avulla kuusi pysyy lattialla pystyssä. Tästä ei kuitenkaan ole kyse, vaan enolla on kuusessa koristeena 40 vuotta vanha ihmisen jalka. Strippi 5132.

7 kommenttia:

 1. Kosti-enolle sitten ei ole ollut koiraa ainakaan 40:een.

  VastaaPoista
 2. Jopas Pepellä välähti 🤣 olin melkein 100% varma että vinpassa ruudussa on vanha rautainen kuusenjalka 😇 tosin tämä olisi hauskuttanut paaaaaljon enenmmän kuin nykyinen tulkinta...

  Ka jätetään se stalkkaus...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jopas garylla välähti, oli melkein 100% varma, että hän on täällä taas vaatimassa, että Fingerporissa ei saisi olla vitsiä.
   EIKÄ jätetä.

   Poista
  2. Jäi lukematta vimppa lause, tai servasinko liian pahasti? Vitsi ei ole enää vitsi kun se toistetaan tuhansia tuhansia kertoja peräkkäin

   Poista
  3. gary, onko se sitten vitsi, kun vaaditaan kymmeniä kertoja, että uudessa Fingerporissa ei saisi olla vitsiä.
   Ja jos et olisi sattunut huomaamaan, niin tuo lauseesi ei koske tapauksia, joissa vitsi vaihtuu päivittäin.

   Poista
 3. Tuosta kohdasta kiinnitettynä jalka ei pysyisi tuossa asennossa.

  Kosti-enon käyttämästä sanamuodosta voi myös päätellä, että hän ei ikinä ota koristeita pois. Eri asia, jos hän olisi sanonut, että hänellä on ollut sama jalka kuusessa jo 40 joulua.

  Mainittakoon myös se, että jos tarkoitettaisiin tukea, jolla kuusi pysyy pystyssä, niin ei pidä sanoa, että kuusessa on ollut sama jalka, vaan samassa jalassa on ollut kuusi. Samaan tapaan kuin on väärin sanoa "housut jalassa", kun oikeasti pitäisi sanoa "jalat housuissa".

  VastaaPoista
 4. Arvio uusimman Fingerporin tulosta... menköön tuollaiset klo 2:08.

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.