Gizan hiekka - Fingerpori rautalangasta 22.3.2024

 

Päivän stripissä on salaleikki, jossa sekoitetaan toisiinsa samalta kuulostavat käsitteet Gizan hiekka ja kissanhiekka. Kissanhiekkalaatikko on kissanhiekkaa sisältävä astia, johon kissa oppii tekemään tarpeensa. Giza taas on pyramideistaan ja kissaa muistuttavasta sfinxistään tunnettu kaupunki Egyptissä. Stripissä sfinxi on tehnyt tarpeensa Gizan hiekkaan, joka ei kuitenkaan toimi kuten kissanhiekka, jonka idea on poistaa hajua ja nestettä jätöksistä helpottaen niiden siivoamista. Niinpä Gizan hiekka on huonoa kissanhiekkaa. Strippi 5199.

7 kommenttia:

 1. Olipa taas. Voisi Jarla siirtyä eläkkeelle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täähän on just se "Google strippi" mitä eilen kaivattiin 🌚 Nyt jo tuonut 5000 kävijän piikin 🤑

   Poista
  2. Totta Ida... Oli sanomassa samaa 😂sitte saakin odotella 2-3kk vastaavaa 🤔Siinä missä ennen PUOLET vaati nettiä avuksi 😡

   Poista
  3. Oletko gary huomannut, että kävijämäärien trendi on nouseva 🍆 kävi jo lähellä 60t, nyt kohta 80t 🤣

   Poista
  4. Hienoa kun on kommentoijia niin on jotain luettavaa monasti päivässä. Tylsää kun olisi vain Rautalanka, vaikka hyvä sekin ja jollain tapaa luotettavan ennakoita ja siten turvallisuutta päivään tuova rutiini.

   Poista
  5. Routaraja, kaipa tuo hienoa on, mutta jokainen noista muista on gh. Jostain syystä hän on nyt päättänyt floodata tänne ties kuinka monella nimellä. Syytän tästä kevättä.

   Poista
 2. Ilman tuota puhekuplaa tämä olisi kenties hyvä

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.