Voisiko ohentaa niskasta - Fingerpori rautalangasta 13.3.2023

 

Kun parturissa oleva asiakas pyytää ohentamaan niskasta, luulisi hänen tarkoittavan, että hiuksia tulisi vielä ohentaa leikkaamalla niskan alueelta hiuksia. Parturi ymmärtää tehtävän kuitenkin kirjaimellisesti ja ohentaa asiakkaan niskan ohueksi. Strippi 5192.

16 kommenttia:

 1. Salossa on runsaasti naistyövoimaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erityisesti siellä Ikeassa, jossa sinäkin olet, vai?

   Poista
  2. Kaksi viestiä minuutin sisään ilman stalkkaamisen/tajuamisen iloa/näyttämistä....mahtavaa 😂😂😂

   Poista
  3. salossa on töitä ainakin 7 päiväksi vuodessa

   Poista
  4. Tuo törkeä vitsisi naistyövoimasta huono, eikä se edes toimi. Vertaa "housut ovat jalassa" ja "jalat ovat housuissa".

   Poista
  5. En todellakaan ymmärrä tuota 23.00 anonyymikommenttia

   Poista
  6. Mistä arvasit että olen (ollut) Ikealla ?
   Nykyisin pidän omaa grillikioskia, ihan hyvällä menestyksellä.

   Poista
 2. Asiakkaan toive on yrittäjälle käsky.
  Otaksuin kyllä ensimmäisen ruudun perustella asiakkaan pyynnön tarkoittavan, että seuraavassa ruudussa hiihtokilpailun lähtöviivalle asettuu paperinohut Iivo.

  VastaaPoista
 3. OK... Kukaan ei tuu hakemaamn tätä nimellä "salon ritva" vähän sama kuin kukaan ei kaipaa kesällä 2023 väliin jättämääsi strippiä 4978 "jumala ompi linnamme"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä kirjoita Jumalaa pienellä kirjaimella, sinä häpeämätön pakana. Sinulla on jo muutenkin syntiä niskoillasi.

   Poista
  2. Tän päivän paperilehedessähän tuo 4978

   Alkuperäinen julkaisu ajoittuu kesäkuuhun 2023

   Silloin täältä jäänyt välistä stirpit 4978, 4979, 4980... Todennäköisesti nuo kaksi uupunutta löytyy huomenna ja perjantaina paperilehdestä?

   Mitä itse strippiin tulee, niin ehkä vitsi on sanan "linna" kahdessa merkityksessä, eli vankila ja linnoitus... Omituista jos Jarla mennyt noin helppoon... Ehkä siksi se on jätetty hesarista väliin?

   Mutta katotaan huomenna mitä posti tuo tullessaa

   Poista
  3. 11.41. ja 17.53 ovat sama tyyppi. Uskomatonta sekoilua. Mutta sinänsä on ihan hauskaa salapoliisityötä yhdistellä noita.

   Poista
  4. Se on se oivaltamisen ilo. Jos yöllä 00:01 tulee kolme viestiä, niin voi kulli pystyssä todeta että sama tyyppi. Jos Facessa kysely 2099+1 niin voi vastata 2100 ja saada mielihyvää... Mutta älä huoli, et ole ainut mieltäsi sairas/huumorintajuton.... 98% vastaa tohon kyselyyyn 2100

   Poista
 4. Miksi se on "ompi"? Eikö sen pitäisi olla "onpi"? Eikä tuo hahmo mielestäni yhtään muistuttanut Iivo Niskasta. Eikä Mikko Niskasta. En ymmärtänyt koko vitsiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä..Niskanen väärin taivutettuna Niskasta...

   Hienoa jos osaat lukea viestini kellonajan

   Poista
 5. Uusi klo 2:04. Mutta on hiukan sekavan näköinen strippi, mutta jos pitää mielessään, että siinä on vain yksi kuva, niin siitä saa jotain tolkkua.
  Hygieeniseltä kannaltahan tuo on kuitenkin ihan kestävä ratkaisu, jos filtteri on hyvä. Ainoa ongelma on psykologinen ja sekin on eliminoitu piilottamalla systeemi.

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.