Iso kaurahiutale - Fingerpori rautalangasta 12.3.2024

 

Kun Heimolla on pakkaus, jossa lukee "iso kaurahiutale", luulisi pakkauksen sisältävän tavallista suurempia kaurahiutaleita. Tavanomaisesti isot kaurahiutaleet valmistetaan kokonaisista kauranjyvistä ja niistä tehty puuro on rakenteeltaan tavanomaista karkeampaa. Heimon pakkauksen kohdalla kyse ei kuitenkaan yllättäen tällaisista kokonaisista jyvistä valmistetuista hiutaleista, vaan pakkauksessa on kirjaimellisesti vain yksi (jättimäisen) iso kaurahiutale. Strippi 5191.

6 kommenttia:

 1. Heimo on tiedemiehenä ostanut kaurahiutaleiden ISO-standardin mukaisen malli-hiutaleen, johon verrataan kaikkien hiutalemyllyjen tuotteiden hiutalekokoja.

  VastaaPoista
 2. Itse asiassa vitsi on siinä, että tuo EI ole kaurahiutale, vaan kieli, joka lipaisee kattilan tyhjäksi. Kerrankin vitsi, jossa loppuratkaisua ei arvaa.

  VastaaPoista
 3. Kuka on tämä Jawa-Reijo 24?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on vain onnittelu Suomen vanhimmalle pärinäpojalle, joka saavutti juuri sadan vuoden iän. Ja kaikki sanoivat, että hän ei näkisi 30-vuotispäiväänsä.

   Poista
 4. Tekee vain puuron, jossa on (pala)kaurahiutaletta. Nykyään tuntuu olevan päätyyli, ettei enää ole viestejä, hiutaleita, tomaatteja, mustikoita, bataatteja vaan laitan viestiä, hiutaletta, tomaattia, mustikkaa ja bataattia, vaikka käyttäisi vain yhden bataatin. Tuli nyt vähän huonot esimerkit, mutta ymmärtänette tapaa mitä tarkoitan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, nyt olisi mielipidettä tarjolla tuosta. Vaatekaupasta saa housua ja käsinettä. Sitten otetaan kirjaa luettavaksi ja kynää alleviivaamiseen. Itselleni tuottaa raivoa.
   Ainoa tapa pahentaa tuota lienee "Otatko paljonko kaurahiutaletta?"

   Poista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.