Pesukoneen ohjelma - Fingerpori rautalangasta 7.3.2024

 

Kun Heimo sanoo pesukoneen saaneen ohjelmansa valmiiksi, voisi olettaa että kyseessä pesuohjelma, eli kone on saanut pyykin pestyä. Tästä ei kuitenkaan yllättäen ole kysymys, vaan pesukone on saanut valmiiksi poliittisen ohjelman, joka tähtää pesukoneiden työolojen parantamiseen. Strippi 5187.

7 kommenttia:

 1. Miksi on "vaadimme" monikossa, kun kyse on yhdestä åesukoneesta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska kyseinen pesukone edustaa kaikkia maailman peruskoneita. Ja sen lisäksi se yrittää vaikuttaa mahtavammalta kuin onkaan käyttämällä ns majesteettista monikkoa, tyyliin: Me, pesukoneiden ruhtinas, Whirlpool I, täten vaadimme, että meitä ja tovereitamme kohdellaan paremmin...

   Poista
  2. ... vähän kuin Suur-Suomen Keisari Väyryhito I, jotka mainitaan aina monikossa.

   Poista
 2. Ilmeisesti Vesan perheessä pestään pyykkiä aika monta kertaa viikossa, jos sunnuntait pitää erikseen pyytää vapaiksi. Mutta kyseessä on vain kahden hengen talous ja toinen käyttää koko ajan suojahaalareita. Hyvin outoa. Tämä strippi ei ole lainkaan realistinen.

  VastaaPoista
 3. Pesukone-tulostin yhdistelmä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisikohan siitä turkoosi väri lopussa, kun kieltäytyy pesemästä pyykkiä.

   Poista
  2. Punaista väriä löytyy ainakin vaatimuksista. Ties vaikka seuraavan kerran, kun koneeseen laittaa valkoisen lakanan, niin poistettaessa se onkin Neuvostoliiton lippu.

   Poista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.