Valokuva mustasta aukosta - Fingerpori rautalangasta 2.3.2024


Kun Heimo kertoo Fingerpolin tutkijoiden saaneen valokuvan mustasta aukosta, ymmärtää yksi toimittajista asian väärin. Sanat voi ymmärtää väärin siten, että tutkijat saivat mustassa aukossa olevan fyysisen valokuvan ulos mustasta aukosta, kun oikea tulkinta on tietenkin että tutkijat onnistuivat valokuvaamaan mustan aukon. Strippi 5183.

12 kommenttia:

 1. Ennakkotarkastukselle kiitos, mutta tä kommentti saa varmaan 5 vastaavaa kaveria... Eikös ole aika selvää että mustalla aukolla tarkoitetaan perseenreikää?

  VastaaPoista
 2. Puhumattakaan siitä mihin musta aukko voi viitata. "Minä teille mustan aukon näytän..."

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gh ei toimi. Idea on jo käytetty https://hs.mediadelivery.fi/img/1920/a3219c842ea1405c985bb3d0c24d75c8.jpg

   Poista
 3. Heimo on sen näköinen kuin kuva olisi ollut hänen vastuullaan sen kadotessa mustaan aukkoon.

  VastaaPoista
 4. Selostus on nyt ymmärretty väärin. Itse tulkitsen asian niin, että mustalla aukolla tarkoitetaan tässä tapauksessa peräsuolta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vain jos tiedotustilaisuus olisi kahvila Aromissa Askon pöydässä, Asko hikoilisi syyllisen näköisenä ja Riitta jotain sanomaisillaan...

   Poista
 5. Aika jännä on, miten jotkut ihmiset näkevät kaikessa jotakin alapääjuttuihin viittaavaa. Totta on, että musta aukko voi joissain yhteyksissä viitata peräaukkoon, kuten aiemmat kommentoijat ovat tuoneet esiin, mutta minä en kyllä näe tässä stripissä mitään, mikä viittaisi siihen, että tässä tarkoitettaisiin sitä. Minusta rautalankaporin alkuperäinen selitys on oikea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Entä kun riitta kertoo näyttävänsä Jakoaluuen, niin mikä siinä viittaa pimppiin?

   Poista
  2. Yllättävän harvoin viitataan suoraan Fingerporissa mihinkään. Kaksimieliset vitsit on vain se juttu... 29.2 ei myöskään viitettä peräaukkoon

   Poista
  3. Yllättävää on se, että sinä kiistät tuon, Gary ( eli Ano 17.15., mutta EI siis Ano 9.05. ). Se taas ei ole, että toisaalla täällä suorastaan ehdotat sitä.

   Poista
 6. Eipä oo eka kerta ku Jarla unohtaa idean antajan nimen... Sitten vaan trolli väittämään miten se on sattumaa että hän keksi saman, tai että se on eri idea:

  Suominen wrote on 28/02/2024 at 15:59
  Saatiin valokuva mustasta aukosta. Kuva pois perseestä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tuo nyt täysin selvästi sattumaa, että Jarla keksi ihan eri idean.

   Poista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.