Ei noin - Fingerpori rautalangasta 24.4.2024

 

Päivän strippi muistuttaa runsaasti viikon takaista strippiä 5219, jossa koirat näkivät ikkunasta Heimon ja Irman seksin harrastamista. Tällä kertaa ikkunasta katsovat kuitenkin kirkon edustajat, jotka perinteisesti ovat kannustaneet erityisesti lähetystyössä ns. lähetyssaarnaaja-asennon käyttämistä. Kyseisessä asennossa nainen makaa selällään ja mies naisen päällä vatsallaan, jolloin miehen penis yhtyy naisen vaginaan yläsuunnasta. Stripin tilanteessa Heimon ja Irman asento näyttää mukailevan varsin paljon lähetyssaarnaajaa, mutta lähetyssaarnaajahahmon kritiikistä päätellen jokin yksityiskohta menee hänen näkemyksensä mukaan nähdyssä suorituksessa kuitenkin väärin. Strippi 5225.

19 kommenttia:

 1. Tuoreen parisuhteen alkuhuumaa havaittavissa Jarlalla ja Paloniemellä, kun pukkaa näitä heidän yhteisiä seksiaiheisia strippejä nyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näyttävät silti joutuneen jo hakemaan ylimääräistä jännitystä ottamalla jonkun Sainion kolmanneksi pyöräksi.
   Milloinkohan nähdään Heimo, Irma ja mahdollisesti kolmantena Allan tai Asko. Tai sitten Rivo-Riitta tai Krapula-Päivi.
   Ellei sitten ole kokonaiset orgiat, joihin kaikki nuo osallistuvat.

   Poista
  2. Saisi loppua, jos taso on tähän menossa

   Poista
  3. Loppui vaikka heti! Älä vaan avaa sitä🌚 Hesarin sivulla 8 muuta sarjista

   Poista
 2. Lähetyssaarnaaja-hahmo ei osaa työtään vaan tuomitsee lähetyssaarnaaja-asennon. Tämän osaamattomuuden vuoksi kuvan pappi on epätoivoinen

  VastaaPoista
 3. Voihan se olla että Heimo tuikkaa kakkoseen. Sitä en tiedä miten saarnaaja sen näkee peiton läpi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Irmalla kasvot ylöspäin... Jos oikein muistan niin vittu on ylhäällä ja perse alhaalla 🤔

   Poista
  2. Mikä pakko se ylempi vaihtoehto on ottaa?

   Poista
 4. Kyllähän tuo asento on lähetyssaarnaaja. Käsitän vitsin niin että ikkunan taakse tulleet lähetyssaarnaajat kokevat Heimon ja Irman puuhat vääränlaisena lähetyssaarnaamisena.

  VastaaPoista
 5. Sehän ei ole sattumaa että idea on lähes sama kuin viikko sitten... 17.4 strippiin tuli seuraava kommentti:

  Sami J Sainio
  Olisihan se aika erikoista, jos kaksi lähetyssaarnaajaa olisi ikkunan takan

  Facebookissa siis....

  Ja myös muistettu stripissä tuon idean antajan nimi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko tuo siis Fingerporin Facebookissa vai jossain muualla. Linkkejähän ei sinun mukaasi tarvita, mutta olisihan tuon voinut mainita.
   Jos ei ole Fingerporin oma sivu, niin aika ihmeellistä, jos Jarla olisi ottanut toisen henkilön idean ja tehnyt siitä stripin laittaen vielä tuon henkilön nimen siihen. Ja kaikki kysymättä asianosaiselta?

   Poista
  2. Joku trolli totesi "Julkkiksia EI kiinnosta heitä kiinnostavat artikkelit, palstat, tai muut jotka ei ole heidän tekemiä"

   Näin se on... Ei Jarla kato tätä palstaa eikä Kovero YouTubesta salkkareita

   Poista
  3. gh, harhainen mielesi pettää jälleen, sillä ei kukaan ole tuollaista sanonut. Kyse oli siitä, että sinun mielestäsi Jarla seuraa tätä palstaa aktiivisesti ja ottaa ideoita täältä.
   Ja jos edelleen olet tuota mieltä, niin anna toki linkki johonkin haastatteluun, jossa Jarla edes mainitsee tietävänsä, että tämä sivusto on olemassa.

   Poista
 6. Olisko pielessä porissakin selitetty kun Heimo makaa naisen päällä mahallaan. Ei ole Heimon maha edes pienimmästä päästä, Irmalla tuskainen ilme.

  VastaaPoista
 7. On kyllä surkea strippi. Ei muuten näköjään Heimolle ja Irmalle ole tullut mieleen, että seksin ajaksi voisi laittaa verhot ikkunan eteen, kun kerta toisensa jälkeen milloin kukakin pääsee katsomaan heidän seksin harrastamistaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat ehkä hakemassa sillä pientä piristystä rutiiniin. Jotkut pitävät paljastumisen vaarasta.

   Poista
 8. Gh, Iha OK et paloniemi poimii ideoita muualtakin... Ehkä kohta saadaan strippi Meren/Lumen syvyydestä tai Elimen kuvasta tai ehkä jopa teffeistä Veljen kanssa 🤣🤣🤣🤣

  VastaaPoista
 9. Joku täällä väitti Jarlannetta ateistiksi. Skeptikko hän ainakin on.
  Ja kuten tunnettua, pahimpia pervoja ovat uskonnolliset henkilöt ja heidän suurinta iloaan on tirkistellä muiden touhuja. Eivät nuokaan sattumalta ihmisten ikkunoiden taakse ajautuneet.

  VastaaPoista
 10. Entäpä, jos ns. vitsi onkin siinä, ettei lähetyssaarnaaja-asentoa tule toteuttaa valot päällä, vaan pimeässä peiton alla. Ei hykerrytä

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.