Muna takaisin kanaan - Fingerpori rautalangasta 3.4.2024

 

Kun tunnettu perverssi Asko Vilenius pitää puhujan vertauskuvaa munan saamisesta takaisin kanaan samaistuttavana, herää epäilys tarkoittaako Vilenius mahdollisesti omakohtaista kokemusta seksistä kanan kanssa, jolloin hänen ajatuksissaan muna ei tarkoitakaan kananmunaa vaan penistä. Strippi 5207.

12 kommenttia:

 1. Ei muna sukuelimistä puhuttaessa mitään penistä tarkoita, vaan kivestä.
  Selviää, kun tunnustelee kivespussia; siellä on sisällä 2 kpl pientä linnunmunan muotoiselta tuntuvaa partikkelia: ne on "munat".
  Lapsena jo tuon tajusimme.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä vain sano, että olet tunnustellut lapsen...
   Tarkoittaa muuten molempia, ainakin jos ottaa huomioon maininnan pystyssä olemisesta.

   Poista
 2. OK 🤣 Tä strippi todistaa sen että Jarla EI käy täällä IKINÄ 🤔 Eikä varsinkaan ole lukenut lukenut 29.3 stripin keskustelua 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellähän on myös teillä-sanan molemmista merkityksistä. Ja sitä käytettiin seuraavana päivänä. Olenkin ihmetellyt miten viime kuukausina on ollut niin paljon strippejä vain Jarlan nimellä.

   Poista
 3. Arvon Dashan 🤬 Ei jullkiksia kiinnosta heihin liittyvät palstat, videot tai uutiset 😱 Eikä he varsinkaan Googlaa itseään 🌚

  VastaaPoista
 4. Niin eikös vanha sanonta Juudeasta vertaillut "väärän teon peruuttaminen on hankalaa kuin saada villat takaisin lampaalle tai muna takaisin kanaan".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Villan laittaminen takaisin on varmaan hankalaa, mutta mitä hankalaa on munan laittamisessa takaisin kanaan? Siis muuta kuin moraalis-esteettinen ongelman ratkaisu.

   Poista
 5. Huomatkaa sana "takaisin". Tunnettu pervo GH... tarkoitan Asko ei siis ilmeisestikään ole vain kuvitellut asiaa, vaan on mennyt niin sanotusti päätyyn asti. Laskettaneen eläinrääkkäykseksi, vaikka kananmunien paksuus onkin huomattava. Ainakin enemmän kuin sulakkeista intoilevalla GH:lla.

  VastaaPoista
 6. Paitsi että tuo ei ole Jarlan idea, vaan nimimerkin pakkanen

  VastaaPoista
 7. Jarlan oma idea, täältä.pöllitty... ei nääs.löydy vieraskirjasta

  VastaaPoista
 8. Luuletko että Jarla on joku erakko joka elää erossa muista? On voinut saada ton idean joltain kaverilta tai vaikka ohikulkijalta kadulla

  VastaaPoista
 9. Tunnettu perverssi? Käyttäisin ennemmin titteliä "yleispervo."

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.