Verkkosivu markkinoinnin kanavana - Fingerpori rautalangasta 6.4.2024

 

Päivän Fingeporissa kaupunginjohtaja Homelius pohtii kaupugin verkkosivujen kehittämistä ja tämän yhteydessä esittää ajatuksen "toimisiko markkinoinnissa kanavana?". Tällä Homelius tarkoittaa tietenkin kysyä, voisiko kaupungin verkkosivu olla toimiva kanava kaupungin tapahtumien tai palveluiden markkinointiin. Viestin vastaanottaja ymmärtää asian kuitenkin väärin, sillä hän luulee Homeliuksen ehdottavan markkinointiin kanavanaa, eli kanojen muodostamaa vanaa, joka nähdään viimeisessä kuvassa. Strippi 5210.

8 kommenttia:

 1. Rautalanka on virheellinen. Vana on jonkin peräänsä jättämä jälki, esimerkiksi aluksen tai kyntöauran. Vana ei ole synonyymi jonolle. Teoriassa jos jonon ensimmäinen kana synnyttäisi liukuhihnalta aikuisia kanoja, se voisi muodostaa jälkeensä kyseisen kanavanan. Joka tapauksessa strippi on huono, heikoimmasta päästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisäksi koko kysymysvirke "Toimisiko markkinoinnissa kanavana?" on järjetön. Tajuan, mitä sillä yritetään tarkoittaa, mutta vasta kovan yrittämisen jälkeen, eikä se sittenkään toimi.

   Ikävä todeta, mutta Fingerporin taso on kuluneen talven aikana ollut muutamaa virkistävää poikkeusta lukuun ottamatta aivan aidosti surkea. Liian paljon kanavanaa, liian vähän laskuhumalaa. Surullista.

   Poista
 2. Miksi tulkitset sen olevan synonyymi jonolle? Kanoista muodostettu vana kertoo itse vanan ominaisuudesta (se koostuu kanoista) eikä sen vanan synnyttäjästä. Vanan synnyttäjä voisi olla vaikkapa vuotava kanankuljetusrekka. Aivan kuten lentokoneesta jää taivaalle höyryvana eikä lentokonevana

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos lähdetään spekuloimaan mitä voisi olla tapahtunut ennen stripin ensimmäistä kuvaa, ollaan pohjattomassa suossa. Kuten tämä strippi todellakin on. Yksi huonoimmista koskaan.

   Poista
  2. Miksi sinä teit järkevän postauksen, gh? Älä järkytä meitä tuolla tavalla.

   Poista
 3. Kumpi tuli ensin, kanavana vai munajuna?

  VastaaPoista
 4. Mielestäni kysymys "toimisiko markkinointi kanavana" olis lähempänä oikein. Mutta Jarlanne ilmeisesti osaa paremmin suomea.

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.