Koirat ikkunassa - Fingerpori rautalangasta 17.4.2024

 

Päivän stripissä koirat yllättyvät nähdessään ikkunasta Heimon ja Irman seksipuuhissa harjoittaen yhdyntää ns. doggy style -asennossa, joka on nimensä mukaan ominainen koirille. Stripin vitsinä on tavanomaiseen nähden käänteiset roolit, sillä koirien reaktio on hieman hämmentyneen nolostunut samaan tapaan kuin ihmisten reaktio yllättäen parittelemaan alkavien koirien kohdalla. Strippi 5219.

11 kommenttia:

 1. Selitykseen mielestäni lisäyksenä sopisi muistaa sanonta "Jos haluaa löytää ystävän, parasta sulkea toinen silmä", eli tuo toinen koira (muistuttaa koirasta) innostuu näkemästään doggy style-asennosta ja peittää toisen silmänsä toisen (naaraan näköisen) koiran edessä mielessään ikkunasta näkemänsä kaltaiset puuhailut.

  VastaaPoista
 2. En usko että heidän asento on oleellinen... Pitänyt vaan piirtää tommotti ettei tartte piirtää kyrpää

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa, ja sen takia heidät myös piirrettiin kauppatorin sijasta sisätiloihin, jotta saatiin ikkunankarmi eteen. Nyt kaikki on selvää ja voin kuolla rauhassa.

   Poista
  2. gary, Jarla olisi selvinnyt piirtämästä helpommallakin. Olisi vain tehnyt stripin jostain muusta aiheesta. Ja mikä asento olisi sinusta sitten ollut parempi näyttämisen kannalta.
   Sitä paitsi olen aika varma, että vaikka Fingerporissa onkin ollut löysänä roikkuva vehje ainakin kerran, niin on aika hankala saada läpi sensuurista kovana olevaa vehjettä, joka on kaiken lisäksi vielä puoliksi uponnut... no, on tuossa parikin vaihtoehtoa... jääköön lukijan mielikuvituksen varaan.

   Poista
 3. Taas Paloniemin idea (huom nimen taivutus).mahtanut olla pitkä keskustelu tuon "satunnaisen ohikulkijan" kanssa 🤣

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paris-kunta nykyään...

   Poista
  2. gh, Paloniemi ei ole mikään satunnainen ohikulkija, vaan Jarlanteen tyttöystävä, mahdollisesti jopa morsiameksi laskettava. Tuosta uutisoitiin laajasti ihan tämän kuun aikana.
   Mikä on, kun kaikki Fingeporit ja vieraskirjan ulkoa osaava ei tuollaista tiedä. Tosin et tiennyt Pahani Julmun ja Juhani Palmunkaan välistä yhteyttä.

   Poista
  3. Se selittääkin miksi on tullut täyttä skeidaa ulos viime aikoina, normisti ei pääsisi vastaava roska edes väljimmästä seulasta läpi.

   Poista
 4. Tän päivän stripissä Allanteella ja Heimolla väärinkäsitys juottolan suhteen. Sieltä ei saa juotavaa vaan juotoksia. Jarlanteella ideat loppu kun taas turvautui Paloniemiin.

  VastaaPoista
 5. koirat naureskelevat ja/tai kokevat myötähäpeää, koska Heimo ja Irma suorittavat doggy stylen huonosti niiden mielestä

  VastaaPoista
 6. ettei olisi viittaus dogging-toimintaan, ks. https://en.wikipedia.org/wiki/Dogging_(sexual_slang)

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.