Expertti - Fingerpori rautalangasta 5.4.2024

 

Kun kollega on kertonut olevansa expertti, olettaa Heimo tämän tarkoittaneen olevansa asiantuntija. Tästä ei kuitenkaan yllättäen ole kyse, vaan kollega on tarkoittanut olevansa ex-Pertti, eli entiseltä nimeltään Pertti mutta nykyiseltä nimeltään Anneli. Tästä voi päätellä että koereaktorin suhteen osaamaton kollega on vaihtanut nimensä lisäksi myös sukupuoltaan. Strippi 5209.

11 kommenttia:

 1. Sukupuolta ei vaihdeta, vaan se korjataan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos luulee olevansa mies mutta on pillu tai luulee olevansa nainen, mutta on kulli. Se korjataan... Ehkä olisi helpompi korjata luulot??? Vaihtaminen on taas kun haluaa vain muuttua muuksi ilman psykologista vaivaa

   Poista
  2. Eheytyshoito, myös eheytysterapia, muutosterapia tai konversioterapia, on uskomushoitoa, jolla pyritään muuttamaan seksuaalivähemmistöihin kuuluvia ihmisiä kuten homoseksuaaleja heteroseksuaaleiksi sekä sukukupuolivähemmistöihin kuuluvia ihmisiä sukupuoleltaan joko mieheksi tai naiseksi. Nykyisin käytössä olevat eheytyshoidot perustuvat etupäässä psykoanalyysiin tai uskonnollisiin keinoihin.

   Joissain maissa eheytyshoidot on kielletty, sillä niitä pidetään perusteettomina, tehottomina ja haitallisina. Laajan tutkimusnäytön perusteella eheytyshoito on tehotonta henkilön seksuaalisen suuntautumisen tai sukupuoli-identiteetin muuttamiseksi ja se voi aiheuttaa merkittäviä haittoja. Nykyisin homoseksuaalisuutta, biseksuaalisuutta ja sukupuolinormeista poikkeamista ei enää pidetä sairaalloisina tiloina, joita pitäisi hoitaa.

   Poista
 2. HAHHHAHH! Nyt oli hyvä!

  VastaaPoista
 3. Jarlannenne selittää strippejään nykyisin ihan liikaa. Vika kuvan kuplaan olisi hyvin riittänyt: ”Olen nykyisin Anneli”.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Ennen puolet stripeistä vaati Googlen apua... Nyt viimeisin sellainen ollut 3kk sitten

   Poista
 4. Mihin se exspertin "s" kirjain häviää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. X korvaa tossa kirjaimet KS

   Poista
  2. S häviää siinä toisen erän lopussa kun X tulee
   ja tyrmää niin K:n kuin S:n molemmat.

   Poista
  3. Ei minnekään. Heimo sanoo ekspertti, Anneli taas expertti.
   Jarlanteen K on kyllä erityisen surkea ja ollut sitä aina.

   Poista
 5. Tämä on vanha idea ja sarjakuvaankin se päätyi jo yli 40 vuotta sitten Keijo Kervisen Rautakourassa, jossa elitistinen työnjohtaja vaihtoi nimensä muotoon Bertil.

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.