Klassista musiikkia - Fingerpori rautalangasta 7.6.2024

 

Kun Heimo antaa poliisille vihjeen soittaa klassista musiikkia kovaa nuorison karkottamiseksi, hän tarkoittaa klassisen musiikin tallenteiden soittamista kaiuttimista. Poliisi ymmärtää asian kuitenkin toisella tavalla, ja niinpä poliisit soittavat itse klassista musiikkia soittimillaan. Kaiken lisäksi nuorison karkotus klassisella musiikilla ei välttämättä toimi, sillä paikalla oleva nuoriso tunnistaa musiikin Bachin säveltämäksi, ja saattaakin siten pitää klassisesta musiikista. Strippi 5258.

4 kommenttia:

 1. Hyväksi havaittu keino on valaista aluetta vaaleanpunaisella valolla. Vaaleanpunainen iho näyttää silloin valkoiselta ja finnit sekä akne puolestaan näyttävät entistä punaisemmilta.
  Yhteisvaikutus on melkoisen näyttävä. Teini-ikäiset eivät roiku paikoissa, joissa heidän finninsä korostuvat. Ensiksi häipyvät tytöt ja sen jälkeen pojilla ei ole enää mitään syytä roikkua siellä, vaikka ei olisi finnejäkään.

  VastaaPoista
 2. Poliisien valitsema keino lienee vaikuttavin. Klassisesta pitävät nuoret eivät kauaa siedä kuunnella. Räppiä ja rokkia kuuntelevat poistuvat ilman kommentteja liukkaasti.

  VastaaPoista
 3. Bach oli barokin ajan musiikkimiehiä. Klassinen -termi kaikille taidemusiikin ajan kipaleille on vähän junttimaista.

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.