Paarma selässä - Fingerpori rautalangasta 28.6.2024

 

Päivän stripissä paarmaselkäinen mies pyytää toista lyömään selkäänsä kuolettavasti. Epäonnisesti tehtävänanto jää kuitenkin liian epämääräiseksi tappamisen kohteen ja vaadittavan voiman suhteen, joten sekaannuksen johdosta mies tulkitsee ohjeet siten, että paarman lisäksi myös mies kuolee lyöntiin. Strippi 5271.

8 kommenttia:

 1. Setä sitten teki pyydettäessä palveluksen, josta tulikin karhunpalvelus. Tiedoksi niin paarma liukkaasti väisti. Sillä ei ole taloja eikä tavaroita. Sillä on vain elämä ja jälkeläiset. En niitä kiitä enkä syytä, niillä on tuo verihomma eikä ne jää odottamaan selkään taputteluja.
  lähteenä lainattu HeSa 1996 sarjasta Kesälapsia: Eemeli Taskinen

  VastaaPoista
 2. Gary Johannes Af Hällström28. kesäkuuta 2024 klo 11.44

  Eipä toi selitystä kaipaa... Toisin kun tän päivän paprulehden "kiropraktikko" tässä skannattu kuva

  https://aijaa.com/WGCtki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa kyllä minulla vain jäi avoimeksi mitä tapahtui sillä välin kun oli paarma selässä ja kohta jo hautuumaalla. Selite oli siis tarpeen.
   "Kiropraktikko" on enempi hienosteleva nimike niksauttaja-kupparille niin saa kirjoittaa isomman laskun. Erikoisala "Irti virheasennoista" on lyhenne sanoista "virkistävän hedelmälliset asennot".

   Poista
  2. Et edes viitsiny korjata ovenkarmia siinä kohtaa missä pois editoimasi henkilön käsi oli. Hieman enemmän vaivaa olisit voinu nähdä niin tuloskin olisi ollut siistimpi.

   Poista
  3. Eihän tuo ole edes vaikea. Vitsi on siinä, että kyltissä sanotaan, "irti virheasennoista", mutta kyltin teksti on asemoitu niin huonosti, että sen saamiseksi symmetriseksi ensimmäisen rivin alkuun on pitänyt lisätä tarkoitukseton merkki.

   Poista
 3. Oikeastihan tuo on sen paarman hauta. Mieltä kuitenkin lämmittää se, että hautakivestä päätellen se ehti ennen ennenaikaista menehtymistään löytää Jeesuksen.

  VastaaPoista
 4. No johan on outo kuva! Tässä se alkup. https://hs.mediadelivery.fi/img/1920/7fe8724cadfad29ceef0ecbd8526b4c4.jpg

  VastaaPoista
 5. Virheasento on anagrammina "hesarin ovet" aika ovela vitsi... Sisäpiirivitsi melkein... Ehkä siksi skipattu täällä?

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.