Mäkiviikko - Fingerpori rautalangasta 8.6.2024

 

Kun valmentaja kertoo, että seuraaviin mäkiviikkoihin treenataan jo täyttä vauhtia, luulisi hänen tarkoittavan, että mäkihyppääjä tekee Keski-Euroopan mäkiviikkoa varten hyppyharjoituksia. Kuvasta paljastuu, että harjoituksissa keskitytään enemmänkin mäkitornin huipulle hiihtäen kiipeämiseen, eli urheilija liikkuu suksineen odotuksiin nähden vastakkaiseen suuntaan. Strippi 5259.

10 kommenttia:

 1. Tämä on todella huono, tässä ei ole mitään ideaa. Ei tuolle kiipeämiselle ole mitään perustetta edes väärinkäsitykseen pohjautuen. Ei ole sanaleikkiä, eikä edes visuaalisesti millään lailla loistava.
  Huono. Huono! HUONO!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valmentaja käyttää Mika Myllylän harjoittelutekniikkaa komentaen valmennettavan äärimmäiseen suoritukseen. Myllylä harjoitteli suolla, jollaista ei yhdessäkään kilpailussa ole reitillä.

   Otaksun valmentajan ymmärtävän mäkiviikkojen tarkoittavan perinteisen hiihtotavan nousuja varten harjoitusta yliäärimmäisillä olosuhteilla. Kuten Mika Myllylä.

   Poista
 2. Joku sarjakuviin paremmin perehtynyt voisi jakaa Fingerporin tyylikausiin.

  VastaaPoista
 3. Tän päivän paperilehden "maski naamalla" kaipaa selitystä

  Luuleelo tuo tota ryöstökassia.maskiksi tai mitä helevettiä?

  https://aijaa.com/NCBQyu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuostahan puuttuu kokonaan oikeassa laidassa oleva Allan. Eikä tuo ole päivän Turun Sanomissa, tuo on Iltalehdessä. Eikä edes tämän päivän, vaan eilinen!
   Tuossa stripissä on järjestysluku ja vielä vuosi, joten sen etsiminen täältä ei pitäisi olla vaikeaa, gh. Täällä on käytännössä kaikki stripit 22.3.2014 alkaen.

   En ala linkittämään koska olet riesa ja idiootti, joten etsi itse tuon rautalanka maaliskuusta 2021.

   Poista
  2. Tai sitten virkailija niin likinäköinen ettei näe Makkosen maskia.
   Eiku virkailija huomauttaakin jonon seuraavalle maskin käytöstä.

   Poista
  3. Hienoa! Jos ei porukalla oo su muuta tekemistä, niin tullaan tänne stalkkaa... EHKÄ näin saadaan ne kadonneet 50.000 kävijää takas

   Poista
  4. Ompas uhkaava asenne jollakin täällä! Mutta tosiaan virkailija luulee ripeua maskiksi... Ei Korona (Jarlan sanoin Flunssa) aikana saa kattoa silmiin... Ei saanu muute Jarla laitettua sanaa Flunssa tähän strippii 🤔

   Poista
 4. Teillä taisi mennä tästä vitsi ohi

  VastaaPoista
 5. Tai siis oletettu maskittomuus häiritsee virkailijaa enemmän kuin ryöstö

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.