Täishampoo - Fingerpori rautalangasta 19.6.2024

 

Kun Heimo pesee päänsä täishampoolla, luulisi kyseessä olevan tuote, joka tappaa tai karkottaa täit hiuksista. Näin ei kuitenkaan yllättäen ole, vaan Heimon käyttämä täishampoo onkin tarkoitettu täiden pesuun siten, että täit saavat puhtaan ja pehmeän turkin. Strippi 5267.

20 kommenttia:

 1. Vaikka ovat mitä viimeisimpiä päänahka vihulaisia, niin ainakin on hyvin söpö täi :D.

  VastaaPoista
 2. Suloisen näköinen täi!

  VastaaPoista
 3. Vitsi ei taatusti naurata mikäli on täiongelma päällä, kun useat täishampoot tuntuvat toimivan kuten stripissä eli eivät olenkaan. Meillä jouduttiin monta kertaa ostamaan uudet täishampoot, muistaakseni vasta neljäs tuote toimi, joka oli muuten silloin selvästi halvin valmiste.

  Näköjään sama ongelma nykyäänkin: "3 käsittelyä tein tyttärelle, kunnes tuumasin vielä eläviä täitä löytäessäni, että haen toista tuotetta. Tähän tuotteeseen en enää ikinä koske." "Jo viiden päivän päästä päästä löytyi paljon eläviä täitä kaikilta perheestämme." (lainaukset tuotearvioista)

  En muista mikä tuo ainoa(?) toimiva tuote oli, mutta luultavasti se oli permetriiniä sisältävä.

  VastaaPoista
 4. Tuo täi on kyllä veikeän näköinen ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suihkun raikkaana kelpaa ilmeillä
   Hienoa kun nykyään huomioidaan muitakin kanssa eläviä kuin talvilintuja. On sähkökärpäsille lätkiä, muurahaisille syöttejä, sorsille hauleja, kissojen madoille lääkkeitä, hiirien leikkeihin loukkuja ja shampoot täille. Mitähän seuraavaksi.

   Poista
 5. Tämän viikon stripeistä jopa kaksi kolmesta on ollut hyviä. Onko taso nousussa?

  VastaaPoista
 6. Tainnu Jarlanteella alkaa juhannus jo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lieneekö hankkinut ajankohtaan sopivaa simaa.

   Poista
 7. Mobiili takas, tai satutan Somia todella pahasti 💉🪚🪓💣⚰️⚰️⚰️22. kesäkuuta 2024 klo 9.07

  Mutta mihis mobiilinäkymä katosi? Liian vähän mainoksia? PS..mahtavaa jos tulit tänne vain kommenttien takia vaikka ei oo kolmeen päivään saatu uutta strippiä... Ehkä näin saadaan kävijämäärä takas 100.000 kävijään 🤔

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos mobiili tulee takaisin, niin huonosti käy. Minä en salli sellaista. Iltalehdessä tulee strippejä joka päivä. Sieltä katsomaan, jos saa vieroitusoireita! Prk!

   Poista
 8. Koska Jarlanne lomailee niin mun täytyy viihdyttää teitä. Allanne kysyy Heimolta "Hän on isäni poika mutta ei ole veljeni." Heimo ei tiedä. Allanne vastaa "Minä." Seuraavassa ruudussa Heimo kysyy saman Irmalta. Irma vastaa heti "Sinä." Heimo korjaa nauraen "Ei, vaan Allanne." 😂😂😂

  VastaaPoista
 9. Julkaise tai satutan Millaa ⚰️23. kesäkuuta 2024 klo 9.56

  On siel vieraskirjassa hauskojaki ideoita... Mutta varmaan Pepe piirtäisi tänki liia auki:

  M. Pylkkö wrote on 18/06/2024 at 15:04
  Heimo ja Irma ovat Korkeasaaressa. He ovat juuri hirviaitauksen luona, jossa on hirviemo ja pari hirvenvasaa. Irma toteaa Heimolle: ”Katso, miten suloisia vasaraukkoja!” Heimo katsoo ihmeissään toiseen suuntaan, jossa pari rakennusmiestä on korjaamassa aitaa tms. Eli kummasta lienee kyse: vasa_raukoista vai vasara_ukoista… 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt jarla ei voi enää tehdä tuota, kun sinä menit kertomaan sen täällä. Miten joku voi olla noin pöljä, että menee pilaamaan parhaan idean aikoihin?!?

   Poista
  2. Kiitoksia päivän pelastuksesta. Olisi tosin ollut jännä kokeilla keksinkö idean itze ennen maanantaille siirtymistä.

   Poista
  3. Miksi niitä vasoja kutsutaan raukoiksi?

   Poista
 10. iltalehtissä (huom, se on nimi) on vain uusintoja... Ne jotka jääny hesarissa väliin + paikalliset löytyy Kalevasta 😜

  VastaaPoista
 11. Jos näin su joku tietäjä paikalla niin vois avata tätä jupiterii vähä?

  https://aijaa.com/uPwbdW

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisihan tuota avata sen verran, että viimeisestä kuvasta on näköjään jonkun idiootin toimesta poistettu se varsinainen vitsi. Tuollaisena siinä ei ole mitään vitsiä. On muuten sen verran uusi, että löytyy myös täältä rautalangasta ja aika helpostikin, jos ymmärtää miten netti toimii.

   Poista
  2. Siis Heimo luulee normaalia ilmiötä poikkeavaksi. Aika paska strippi... Tietenkin ikkunassa ois voinu olla vaikka Jupiterin saxofooni, mutta silloin muoto "paljaalla silmällä" ei toimisi

   Poista
  3. gh, tiedät varsin hyvin, että alkuperäisessä ikkunan takana lenteli polkupyörä itsekseen. Tai sitten se oli mopo. Olet itse poistanut sen kuvasta.

   Poista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.