En tiedä mikä minuun meni - Fingerpori rautalangasta 18.3.2021


Kun Allan kertoo menneensä jäiden lähdettyä jokeen uimaan ja toteaa, ettei tiedä mikä häneen meni, luulisi Allanin tarkoittavan, ettei jälkikäteen osaa selittää mistä syntyi idea mennä kylmään jokeen uimaan. Osoittautuu kuitenkin että ilmauksella "mikä minuun meni" onkin tässä yhteydessä toisenlainen merkitys, sillä Allan on lääkärin vastaanotolla, jossa selviää, että häneen on mennyt ankerias. Allan siis huomasi että uimisen aikana hänen sisäänsä meni konkreettisesti jotain ja röntgenkuvassa paljastuu, että kyseessä on pitkänomainen kala. Stripistä ei selviä varmuudella, mistä ruumiinaukosta ankerias on uinut Allaniin, mutta todennäköisyydet tällaisissa tilanteissa ovat peräsuolen puolella.

5 kommenttia:

 1. Fingerporissa erinäisten esineiden joutuminen peräsuoleen vaikuttaa olevan yleinen ilmiö. Eri hahmojen peräsuoliin on tähän mennessä (syystä tai toisesta) päätynyt ainakin ankerias, hauki, kurki, etsintäkuulutus, mittatikku, kirja ja kokonainen ihminen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ööh... siis mitä erikoista tuossa on?

   Poista
  2. Julkaise 12:00 mennessä tai lavastan sut syylliseksi Nina Syrjänenin murhaan, vaikka poliisi ei edes epäile asiassa murhaa koska tutukimukset veisivät aivan liikaa aikaa, mutta mulla on keinoni18. maaliskuuta 2021 klo 16.06

   Ja myös Röntgenkuva löytynyt ����‍♂️

   Poista
  3. Niin tosiaan, röntgenkuva, (sähkö?)ankeria ottanut selfien.

   Poista
 2. Hyvin päätelty menoaukko. Tosiaan jos suun kautta niin menijän näkee, nenän kautta sama tilanne ja korvan kautta niin kuulee kun menijä esittelee itsensä.

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.