Kasvomaskin käyttö uudelleen - Fingerpori rautalangasta 2.3.2021

 

Kun Allan kuulee, että kasvomaskia voi käyttää uudelleen steriloinnin jälkeen, hän ymmärtää steriloinnin väärässä merkityksessä. Kasvomaskien kohdalla steriloinnilla tarkoitetaan mikrobien tuhoamista esimerkiksi lämmön tai kemikaalin avulla. Allan tulkitsee steriloinnin kuitenkin tarkoittavan kirurgista toimenpidettä, jonka tarkoitus on aiheuttaa lisääntymiskyvyttömyys. Siemenjohtimien katkaisu ei kuitenkaan todellisuudessa tee Allanin käytetyistä kasvomaskeista turvallisia.

5 kommenttia:

 1. Elämän ainoa tarkoitus on lisääntyä. Lisääntymiskyvyttömän ihmisen elämällä ei siis ole mitään merkitystä. Niin ikään sillä ei ole merkitystä, että merkityksettömän ihmisen terveys vaarantuu – esimerkiksi kasvomaskien väärinkäytön vuoksi.

  Allanin tulkinta on sikäli järkevä ja johdonmukainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 9.07, olet väärässä. Koska ihminen on laumaeläin, niin myös lisääntymiskyvyttömillä on oma paikkansa. Monet lapsettomat ovat edesauttaneet oman yhteisönsä menestystä ja joskus jopa kokonaan pelastaneet sen.
   Lisäksi vanhukset, joiden lapset ovat jo lentäneet pesästä eivät ole hyödyttömiä. Heillä on korvaamatonta tietoa ja taitoa sekä aikaa kaikenlaiseen yhteisöä hyödyttävään toimintaan.

   Poista
  2. Paitsi että kasvomaski ei suojaa Allania muilta vaan muita Allanilta

   Poista
  3. Voihan sitä huvikseenkin panna, ettei aina tarvi lapsia tehtailla. Lestat ovat tietysti eri mieltä, mutta heillä onkin korvaushoitoja sinä aikana kun akka on tiineenä.

   Poista
 2. Näin ollen Allan on jo kertaalleen steriloitu koskapa noin iloitsee kasvomaskin käytöstä käytyään uudelleen steriloitavana.

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.