Minipossu - Fingerpori rautalangasta 20.3.2021

 

Kun mies tuo kotiin söpön minipossun, muistuttaa vaimo siitä, että söpöt minipossut kasvavat aikanaan valtaviksi sioiksi, kuten on käynyt myös aiemmista stripeistä tutulle Natsisialle.

9 kommenttia:

 1. Tässä selityksessä on mennyt puolet vitsistä ohi. Ns-lyhenne minipossun edessä ei tämän sarjiksen kontekstissa tarkoita niin sanottua, vaan Nationalsozialistischea. Eli kansallissosialistisesta minipossusta kasvaa isona täysi Natsisika.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pp on oikeassa. NS on muiden merkitystensä ohella mm. Kansallissosialismia tarkoittavat lyhenne. On hyvin uskottavaa, että sanaleikkejä stripeissään harrastava Jarla tietää tämän.

   Poista
 2. Tässä vitsinä on sana NS joka yleensä tarkoittaa yleensä "niin sanottu", mutta tarkoittaa tässä tapauksessa Natsi sikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja natsisika on vieläpä yhdys sana.

   Poista
 3. Siinä se nähdään miten mies ei lannistu yhdestä epäonnistuneesta kasvatuksesta vaan aloittaa alusta kuin Saarijärven Paavo.

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Mikä ettei? Jos nuorella on NS-ajatuksia, niin se ei ehkä vielä ole vaarallista, jokainen on teininä ajatellut ja tehnyt tyhmyyksiä.
   Ongelma jutusta tulee, jos nuo ajatukset pysyvät päässä vielä aikuisiälläkin. Minä en ainakaan pysty sanomaan yhtä ainutta natsia, josta olisi ollut hyötyä tuon natsismin nojalla. Tietysti natsikin voi lakaista katua jopa paremmin kuin kommunisti, mutta nuo erot eivät riipu aatteesta.

   Tuota voi vielä laajentaakin, esim teiniltä vielä ymmärtää, että perjantaisin sekoillaan päihteiden kanssa. Aikuisella se kertoo jo ongelmasta, jolle pitäisi tehdä jotain - ja jota olisi varmaan pitänyt alkaa työstää jo ennen aikuisuutta.

   Poista
  2. ❌🐷🤣😍😠❤️🍶🍶❌🤦🏿‍♂️🤦‍♂️🧐👃🏾✊🏾🍩🚫😥🤢🤑👃🏿😮🙄😄👃🍹🍸😏😊🥴🥶🥴🥶🤓👺💩✨💩💩👺⚡🦵🗣️💋👤🦵💋👤🦵👤🦵💋👤22. maaliskuuta 2021 klo 5.56

   Totta

   Poista
 5. Älkää välittäkö minusta, tulin vain katselemaan josko kukaan loukkaantui natsisikojen puolesta.

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.