Muuttolinnut - Fingerpori rautalangasta 25.3.2021

 

Kun nuorta Heimoa muistuttava poika kysyy miksi muuttolintuja kutsutaan muuttolinnuiksi, luulisi nimen johtuvan siitä, että kyseiset linnut muuttavat vuosittain etelän ja pohjoisen välillä sopivien elinolosuhteiden perässä. Fingerporin muuttolinnut saavat kuitenkin yllättäen nimensä siitä, että ne muuttuvat Transformers-hengessä valtaviksi koneiksi.

8 kommenttia:

 1. Transformer on aika kömpelö, koska siinä eläin muuttuu koneeksi, kun oikea transformer muuttuu koneesta toiseksi koneeksi.
  Muuttolintu Fingerporissa tietysti palaa tuhkaksi ja syntyy uudelleen - toiseksi lintulajiksi.

  VastaaPoista
 2. Mistä syystä poistettiin äänestys siitä, onko hyvä vai huono fingerpori? Oliko hallituksen päätös siirtää äänestystä koronan takia jotain tekemistä myös tämän kanssa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kysymys, sillä tämä ei ole toimituksen tekemä muutos. Jokin muu taho mahdollisesti sabotoi rautalankakokemusta, mutta syy-yhteys kuntavaalien siirtoon jää varsin epäselväksi.

   Poista
  2. Miksikö poistettiin? Varmaan siks koska yli 90% ei kiinnittänyt niihin mitään huomiota

   Poista
 3. Jo oli surkea strippi. Jarla vois käydä gh:n palstalla hakemassa vinkkejä ku ei omat ideat kerta riitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. gh, vaikka Jarla varmasti tietää tästä sivustosta, niin gh:n ideat ovat niin surkeita, että kukaan ei vaivaudu piirtämään niitä.
   Sitä paitsi Jarlan omat ideat eivät ole riittäneet alkuunkaan. Jos stripissä on jokin muukin nimi kuin Jarla, niin se ei ole hänen oman ideansa.

   Poista
 4. Nooh, onneksi huonompaan suuntaan ei varmaan enää ole mahdollisuutta mennä joten luvassa parempia Fingerporeja.
  Fingerporin muuttolinnut olisivat voineet oikeasti tehdä muuttoa kantaen raskasta pianoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tai soveltaen lintujen nimityksiä ravinnon mukaan niin Fingerporin muuttolinnut syö muuttokuormista. Niin tai ainakin etsivät jotain syötävää ja nokkivat kuorman tärviölle.

   Poista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.