Päivityksiä Rautalankaporiin

Arvoisat rautalankaporaajat,

Rautalankapori.fi on saanut jälleen pieniä parannuksia palveluvalikoimaansa. Useaan otteeseen toivotut edeltävän vuoden katsotuimmat rautalangat löytyvät nyt listauksena sivun oikeassa laidassa. Lisäksi oikean palstan alaosassa näkyy nyt graafina edellisen kuukauden vierailumäärät. Myös pieniä graafisia viilauksia sivuston ulkoasuun on tehty.

Rautalankapori tähtää maksimaaliseen lukijatyytyväisyyteen, joten parannusehdotuksia saa edelleenkin ehdottaa. Onko sinulla idea sivun yleisilmeen tai helppokäyttöisyyden parantamiseksi? Pitäisikö Rautalanka-universumia laajentaa myös muualle kuin Fingerporeihin, esimerkiksi ministeri Kiurun vastausten tulkintaan? Kerro ideasi kommenteissa tai ota yhteyttä sähköpostitse!

20 kommenttia:

 1. Ei pitäisi laajentaa politiikkaan. Sivuston positiivinen piirre on, että täällä loistaa ihan eri mallinen hulluus, eikä se aina samanlainen poliittisesti aktiivien keskinäinen nokittelu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä 11.18:n kanssa. Niin paljon kuin poliitikkojen sanomisista hupia saisikin irti, niin pidetään tämä ei-poliittisena paikkana. Paitsi tietenkin silloin, kun politiikkaa tarvitaan välttämättä päivän Fingerporin selittämiseen.

   Poista
  2. Ei todellakaan. Ei nyt helvetissä mitään politiikkaa tänne.

   Poista
  3. Hyviä pointteja. Poliittisen väittelyareenan luomista täytyy tosiaan varoa. Tämä oli yksi mahdollinen esimerkki paikoista, joissa rautalangasta voisi olla hyötyä, ehkä jopa huvia.
   Kysymys kuuluu siis: Mitkä muut asiat nykymaailmassa uusimman Fingerpori-stripin lisäksi voisivat tarvita rautalankaa?

   Poista
  4. Valitettavasti ei tule nyt heti muuta mieleen, mikä olisi hauskaa rautalangasta selitettynä kuin juuri nuo poliitikot ja niiden toilailut, mutta kun siinä on tosiaan repivän riidan / harmituksen mahdollisuudet. Mutta jos keksin jotain mielestäni ovelaa, lupaan kyllä huikata.

   Poista
 2. Miten ois ne PAIKALLISET jotka monesti kinkkisempiä kuin Hesarin netissä olevat?

  Alota vaikkapa tästä https://aijaa.com/fopEoU

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Nimetön! Paikallisia strippejä varten on tehty oma välilehtensä, jonka löydät sivun yläosasta otsikolla "Turun Sanomat ja muut paikalliset".

   Poista
 3. Idea: Ennakkotarkitus pois ja REKISTERÖINTIPAKKO keskustelu ja
  pohdinta elävöityisi kun viiveet poistuisi ja perseilijät ois helppo blokata pois

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä olisi hyvät ja huonot puolensa. Toistaiseksi on noudatettu mahdollisimman matalan kynnyksen osallistumista, jolloin rekisteröitymistä ei tarvita.

   Poista
 4. Mitenkähän kävijämäärät mahtanevat korreloitua Gh:n lääkityksen kanssa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä ei toimituksella ole tietoa. Rautalankapori ei myöskään kehota ketään säätämään lääkitystään kävijämäärägraafien perusteella. Asiasta tulee tarvittaessa keskustella oman lääkärin kanssa.

   Poista
 5. Toiminnot kohtaan lisäksi "hyvä rautalanka" ja "huono rautalanka" koska joskus selitykset on erittäin hyviä joskus täysin pielessä ja joskus jätetty avaamatta esim. mistä on päätelty mitä Riitta tarkoittaa munankorvikkeella jne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on hyvin varteenotettava idea. Toimintojen muokkaamisessa on se haittapuoli, että se nollaa laskurit, mutta vaihtoehtoja voisi tosiaan kehittää.

   Poista
  2. Tämä on niin meta ehdotus, että se jotenkin minusta sopisi Rautalangan äärimmäisen selkeään maailmaan. Jos päivän selityksen äänestys siis vaan on teknisesti mahdollista toteuttaa, sotkematta systeemejä.

   Voisikohan vaihtoehtoja olla enemmänkin kuin vain Hyvä / Huono?

   (Vastaamatta suotaan toiseen ketjuun niin osaltani vastustan piikkilankateeman poistoa. Totta, kaikki rautalanka ei ole piikkilankaa, mutta piikkilanka on silti hyvä ja selkeä tunnus.)

   Poista
 6. "Onko sinulla idea sivun yleisilmeen tai helppokäyttöisyyden parantamiseksi?"
  On.
  Siivoa nyt vihdonkin tuo piikkilanka-aita helvettiin tosta taustalta ja yritä keksiä jotakin joka kuvaa rautalangasta vääntämistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteesta! Asia on harkinnassa, tosin piikkilangasta on tullut jo varsin kiinteä osa sivun ilmettä ja rautalangasta vääntämisen kuvaaminen vastaavanlaisella kehyksellä on haasteellista. Toivottavasti tätä kuitenkin pystytään edelleen kehittämään.

   Poista
 7. Oisko mahdollista saada jarlan pilapiirroksiin selitykset?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ääni tälle. Jotkut ovat turhan epämääräisiä.

   Poista
 8. Mistä löytyy päivitetystä versiosta kohta "Hae"? Josta on voinut hakea aikaisempia strippejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mobiililaitteille oletuksena näkyvä sivu on päivitetty takaisin normaaliin muotoon.

   Poista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.