Dillinger - Fingerpori rautalangasta 9.5.2022

 

Pizzerioista saa usein Dillinger-nimisen pizzan, jossa on täytteenä jauheliha, kinkku, salami ja sipuli. Päivän stripissä nähdään yhdysvaltalaisen etsintäkuulutetun pankkiryöstäjän John Dillingerin todennäköisesti jäävän kiinni, koska hänet tunnistetaan tilaamansa nimikkopizzan perusteella. Strippi 4652.

3 kommenttia:

 1. Itse kuvittelin tarjoilijan ilmoittavan kokille nähneensä Dillingerin, josta taas kokki keksi antaa pizzalle kyseisen nimen.

  VastaaPoista
 2. Jos lukee Wikipediaa, niin puhelimessa oleva henkilö sopisi olemaan Anna Sage, joka teki yhteistyötä agenttien kanssa ja kertoi suunnitelmasta jossa Dillinger ja 2 naista menevät elokuviin katsomaan leffan Kuolemaantuomittu.

  https://fi.m.wikipedia.org/wiki/John_Dillinger

  Eli pizzan nimi olisi keksitty tuosta samanaikaisuus estä. Mutta kovin sujuvasti ruokaan teoria ei sovita strippiä ja wikipediaa yhteen. Teoriassa Anna Sage olisi voinut kertoa agenteille suunnitelman puhelimitse, mutta nuo sanat hieman kömpelösti istuvat moiseen keskusteluun.

  Dillingerin kuoleman silminnäkijä maan tuskin on kyseessä, kun ei ole spontaani lausuma nähdystä, vaan soittaa puhelimella.

  VastaaPoista
 3. "Itse kuvittelin tarjoilijan ilmoittavan kokille nähneensä Dillingerin, josta taas kokki keksi antaa pizzalle kyseisen nimen."Näin sen itsekin tulkitsen.

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.