Hukkalämpö - Fingerpori rautalangasta 12.5.2022

 

Kun J. Suoro kertoo asunnon hyödyntävän tehokkaasti hukkalämpöä, luulisi tämän tarkoittavan että asunto on energiatehokkaasti suunniteltu ja sisältää esimerkiksi poistoilmalämpöpumpun ylimääräisen lämmön talteen ottamiseksi. Todellisuudessa Suoron sanat tarkoittivatkin kuitenkin, että asunto lämpenee hukkien eli susien avulla, asunto on siis täynnä susia. Strippi 4655.

5 kommenttia:

 1. Kuvalinkki kuuluisi olla tämä: https://hs.mediadelivery.fi/img/1920/f4d1a8c5cb164768afb8343cf6d96f5f.jpg

  VastaaPoista
 2. Viime viikonloppuna tein kanavan löylyhuoneesta välieteiseen ettei saunan jälkilämpö mene harakoille. Jouduin myös tekemään sudelle hännän kun ensimmäinen läpiporaus meni liian ylös. Tuli vain mieleen mitä Suoron kauppaaman kiinteistön edellinen asukas on puuhannut kun noin paljon sutta tullut.

  VastaaPoista
 3. Tuli mainoslehdessä vastaan ohileikkaavat sakset. Siinä Jarlalle ideaa ku laittaa sellaiset Allanteen käsiin ja pensaita saksimaan ohi siitä mistä piti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jarlanne ei poimi lahjaideoitaan täältä, vaan oman Fingerpori piste org sivustonsa vieraskirjasta.
   Sinne tulee jatkuvasti sen tason roskaa sillä tahdilla, että kyllä Jarla saa tehdä kovan päivätyön, kun lukee niitä ja suodattaa ne muutaman kelvollisen sieltä joukosta. Sääliksi käy, itsellä hermo pettää viimeistään kymmenen jälkeen.

   Poista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.