Venäläinen kesärengas - Fingerpori rautalangasta 19.5.2022

 

Päivän Fingerporin teema on klassinen vitsailu venäläisten tuotteiden huonosta laadusta. Kun Heimo toteaa rengasmyyjälle kaikkien renkaiden olevan mustia ja pyöreitä, kertoo myyjä venäläisen vaihtoehdon olevan harmaa ja soikea. Soikea muoto ei ole sopiva toimivalle renkaalle ja kertoo huonosta valmistusprosessista. Strippi 4661.

2 kommenttia:

  1. Rautalankaselityksessä ehkä jää hiukan puuttumaan se vitsin ensimmäinen kerros, että asiakkaan tuon kaltainen toteamus viittaa tietämättömyyteen eri tuotteiden tai mallien eroista, ja tavanomaisesti myyjä alkaa silloin esitellä vaihtoehtoisia mutta sinänsä käyttöön sopivia tuotteita ja niiden eroja, joita tässä tapauksessa voisivat olla esim. kulutuspinnan kulutuskestävyys-, vesiliirto-ominaisuus- yms. erot. Odotuksen vastaisesti myyjä kuitenkin esittelee sellaisen tuotteen, joka ei mitenkään sovi käyttöön, kun jostain merkillisestä syystä sellainen yllättävästi löytyy valikoimasta. Vitsin toinen kerros on sitten tuo klassinen vitsailu venäläisestä laadusta.

    VastaaPoista
  2. Asiakas myös kysyy, että osaako myyjä suositella hyviä kesärenkaita. Tähän kysymykseen saadaan vastaus: ei todellakaan osaa.

    VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.