Alastomuus elokuvissa - Fingerpori rautalangasta 9.1.2024

 

Kun Heimo kysyy vaimon mielipidettä alastomuudesta elokuvissa, luulisi hänen tarkoittavan elokuvan alastonkohtauksia. Osoittautuu kuitenkin että Heimo tarkoitti alastomuutta elokuvateatterissa. Strippi 5140.

18 kommenttia:

 1. Minäpä näin kerran naapurin rouvan alasti. Tosin hänellä oli vaatteet päällä, itse munasillaan saunan lauteilla ja ikkunasta näki pihatielle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vahvasti eppäilen, jotta tuo rouva kuitenkin oli vaatteidensa alla lähes alasti. Ellei jopa täysin.
   Pyri jatkossa ajattelemaan noin, niin elämäsi tulee olemaan sen jälkeen samanaikaisesti paljon parempaa ja paljon pahempaa.

   Poista
  2. Kerrankin täytyy myöntää etten jaksa Garylle vääntää rautalangasta jollei tuolla mennyt jakeluun.

   Poista
 2. Ok, Jarla uskaltaa tehdä pilaa Venäjästä tässä maailman tilanteessa, mutta ei uskalla enää näyttää edes piirtettyä kullia? Onko se alastomuus siis niin paha asia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jarla? Ollaampa sitä nyt virallisia? Sukunimet kuuluu oikeuteen ja armeijaan. Tämä on huumorisivusto, joten sano vaikka Pepe

   Poista
  2. gary, on. Ehdottomasti on. Et edes sinä halua nähdä Heimoa niin paljastavasti. Tähän asti menevä on vielä koomista, mutta ei tuon pidemmälle menevä.
   Irma sen sijaan voisi kyllä esiintyä vapatuneemmin. Tosin siinä ei olisi mitään nauramista, joten sitä tuskin tapahtuu. Harmi.

   Poista
  3. GayHoo on tunnetusti kikkelin perään muutenkin.

   Poista
  4. 9.1 klo 18:30.... Ei muutakuin stalkkausvaihde siilmään

   Poista
  5. Pepe aina välillä piirtää stripit valmiiksi auki... Mutta miksi hän pelkää nykyjään alastomuutta? Ei kai siitä kukaan suutu jos pitkästä aikaa piirtäisi kullin strippiin??

   Poista
  6. 2014 stripissä ainakin näkynyt Kyrpä ja Kyrpäkarvat 😱

   Poista
  7. gary, hienoa itseironiaa tuo nimimerkki, jota käytät, kun vastaat omaan postaukseesi. Sinut tunnistaa aina. Olet myös tuo 20.38.

   Poista
  8. geehoo, tuosta on liki 10 vuotta. Ja silti et saa sitä mielestäsi?
   Puutteessa olet, poloinen.

   Poista
 3. uusi 8.44. mäkihyppyä. Saattoi tulla aikaisemminkin, en tapaa roikkua täällä keskellä yötä vahtaamassa, kun se on aika surullinenkin tapa, joka kertoo todella tyhjästä elämästä.

  VastaaPoista
 4. Alastomuudesta tullut pahe. Kummeli, Salkkarit, Kyllä isä osaa, Tankki täyteen, Ihmeidentekijät.... Kaikissa näkynyt kulli... Nykyjään kaikki muut sairaat asiat ok, paitsi alastomuus. Kohta varmaan Gh kertoo erään valokuvaliikkeen mainoksesta Turussa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. gh, nyt sinulla alkaa heittämään jo pahasti. Alat ennustella omia tulevia postauksiasi. Ja sitten toteutat sen ennustuksen. Kaiken lisäksi kuvittelit olevasi ovela pitäessäsi liki kahden tunnin välin noissa postauksissa. Mutta sinut tunnistaa aina. Paitsi joku, joka luuli sinun osallistuneen keskusteluun naapurin rouvasta ja saunomisesta. Siihen et ainakaan vielä ole osallistunut.

   Poista
 5. Onko todellakin ettei Pepe ole uskaltanut piirtää kyrpää lähes 10 vuoteeen? Säälittävää 🤣🤣🤣 2000 luvun alussa oli Brahenkadulla valokuvaamon mainos jossa 13 vuotiaalla pojalla oli puettuna PELKKÄ YLIOPPILASLAKKI... Nykyjään se olisi varmaan vähintään boikotti ja kauhistelu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ok Anon12:53... Tossa ei ole mitään laitonta koska se on alastomuutta, ei seksiä... Nykyjään kaikki Pepeä myöten pitää niitä samana asiana.
   Eri asia jos toi poika runkkaisi siinä kuvassa, niin kuvan nykyjään noin 36 vuotias mies voisi saada päiväsakkoja sen luvan hallussapidosta

   Poista
  2. Miksi sinä puhut itseksesi, gary? Eikö täällä ole sinulle tarpeeksi oikeita stalkkereita?

   Poista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.