Hengityksessä tuoksahtaa alkoholi - Fingerpori rautalangasta 8.1.2024

 

Terveysasemalle töihin tulevan Allanin alkoholin hajuinen hengitys käsketään peittää jollain, jolloin hän peittää hajun tupakoimalla. Tämä näennäisesti täyttää vaatimuksen alkoholin hajun peittämisestä, mutta on todellisuudessa vielä huonompi ratkaisu, sillä tupakointi saa Allanin hengityksen paitsi vielä haisevammaksi, myös haitallisemmaksi muille ihmisille. Strippi 5139.

10 kommenttia:

 1. Allanteelta ei ideat lopu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta kuka on tuo Allanne tai Allantee? Jarlalta taas ideat lopussa... Vitsi ei vain toimi jos se toistetaan tuhansia kertoja ilman yllättävää lopputulemaa

   Poista
  2. Ihan on oma luomuksesi tuo Allanne, Gary.

   Poista
  3. Tämä ei ole varsinaisesti sinulle, gary, sillä sinä tiedät vastauksen. Valistakoon tämä niitä, jotka ovat tulleet tänne vasta myöhemmin. Eli sinä itse keksit tuo nimen Allanne, kun ruikutit siitä, että rautalangassa oli käytetty ilmaisua Allan-niminen. Väitit, että rautalangoittaja ei selvästikään tiedä miten konsonanttiin loppuva nimi taivutetaan ja siksi hän joutui turvautumaan tuollaiseen kiertoilmaisuun.
   Mutta jos kysyit tosissasi, niin sinulla alkaa myös muisti pettämään...

   Poista
  4. Väärin. Viesti meni tyyliin "Oho, hienosti taivutit KONSONANTTIIN päätyvän nimen Allan sidevokaalin avulla, etkä esim. muotoon "Allanteen""

   Eli se oli LEHU 🤣🤣🤣

   Poista
  5. Ansaan menti, gh. Sain sinut tuossa nyt ihan itse myöntämään omin sanoin mitä tapahtui ja miten.
   Mikä on LEHU ja miten se taivutustaan? Voipi olla, että takerrun tähän hienoon saavutusiisi ja käytän sitä jatkossa paljon... mutta älä toki hermostu, ota siltä kannalta, että se on pelkkä lehu.

   Poista
 2. Vastaavassa tilanteessa kun Askolla on housujen vetoketju rikki ja pitää jollain peittää niin kaivaa mulkun esiin ja sanoo "nyt ei vetoketju näy".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vetoketjun alaosa lienee aina peitossa, paitsi jos on kovasti kylmää, mutta yläosan kanssa voi ajan mittaan tulla ongelmia. Erityisesti, jos on kylmää.

   Poista
  2. Otaksun molemmilla toimivan mallin olevan röökin mittainen.
   Sitten saa niin Allan kuin Asko huomautuksen "tuo ei nyt toimi".

   Poista
  3. Törkeys huipussaan. Mutta minä pysyn kovana ja sanon, että tuo peli ei vetele.

   Poista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.