Tilataan suomalaista - Fingerpori rautalangasta 16.1.2024

 

Päivän Fingerporissa nähdään käänteinen versio tilanteesta, jossa suomalainen tilaa kotiin nepalilaista ruokaa. Tämä tarkoittaa, että nepalilaiset tilaavat suomalaista ruokaa. Mukana tuleva reikäleipä vastaa nepalilaiseen ruokaan kuuluvaa naanleipää. Esitetty tilanne on hauska, koska todellisuudessa suomalainen ruoka ei ole maailmalla suosittua, joten olisi hyvin yllättävää jos nepalilaiset tilaisivat suomalaista. Strippi 5145.

12 kommenttia:

 1. *Suomalaisesta... Ei se niin tarkkaa oo 🤣

  VastaaPoista
 2. Kansallista pikaruokaa kaukomaille markkinoituna.
  Kun en jaksa, viitsi tai ehdi ruokaa laittaa niin haen justiin ruisleivän ja (tarjous)maksalaatikon.

  VastaaPoista
 3. Tässä on vitsinä myös se, että buddhalaiset, jotka on kasvissyöjiä, syökin maksalaatikkoa, kun eivät ymmärrä suomalaisista ruoista!

  VastaaPoista
 4. Nyt olen kerrankin Gary Hallströmmingteen kanssa samaa mieltä, että Rautalangassa ei oikein selitetty mitään, kuvailtiin vain tapahtumien kulku. Lisäisin kuvailuun vielä muutamia sanoja: ”esitetty tilanne on ehkä joidenkin mielestä hauska” :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lopeta stalkkaus, tai tapan sut16. tammikuuta 2024 klo 19.57

   Sama myös kahden edellisen kanssa. Jos stripissä EI OLE MITÄÄN SELITETTÄVÄÄ niin pitäisikö se sitten jättää välistä että kaikki ois tyytyväisiä

   Poista
  2. Lopeta stalkkaus, tai sä kuolet16. tammikuuta 2024 klo 19.59

   Myös 11.1 sama juttu... Selityksessä sanotaan tänään kuitenkin "koska todellisuudessa suomalainen ruoka ei ole maailmalla suosittua" eli kerrotaan edes jotain muuta kuin strippi kirjoitettuna

   Poista
  3. onhan tuo selitetty kunnolla. Kyseessä on käänteinen tilanne siitä kun suomalainen duunari tilaa väsähtäneenä aasialaista ruokaa kun ei jaksa kokata. eikä siis siitä että ulkomaiset laiskurit elelevät suomalaisten toimittamilla ja verorahoillaan maksamilla avustuksilla.
   välistä jättäminen ei ole vaihtoehto. johan geehoo kiljuu täällä sitä kun Perähikiän paikallislehdessä ollut strippi on jätetty selittämättä vaikka sama strippi julkaistiin Hesarissa kuukautta aikaisemmin ja selitettiin täällä silloin.
   ja miksi sinä olet alkanut vastailemaan omiin postauksiisi viime aikoina, gary? lluuletko oikeasti että sinua ei tunnisteta nimimerkistä riippumatta.

   Poista
 5. Aika tyhmä strippi. Vieraskirjassa on paljon parempiakin, esim. Isäni poika.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jätä vieraskirja tai16. tammikuuta 2024 klo 23.03

   Oikeestaan ei... Tässä kaksi peräkkäistä

   Pedro wrote on 16/01/2024 at 18:26
   Lumi tukkii parkkipaikat, niin ihmisiä pyydetään jättämään henkilöauto kotiin ja tulemaan bussilla. Ei mitään järkeä, yksi bussi vie kuuden henkilöauton verran tilaa parkkipaikalta.
   Hannu Hannu wrote on 16/01/2024 at 17:50
   Vankilasta karannut vaarallinen vanki Fingerporin uutisissa : Miehellä oli karatessa musta vyö. Tästä ideasta jotain

   1 Allanilla oma bussi
   2Koirien karatessa käytetty

   Poista
  2. gary, Lumihan on sinun mukaasi pieni tyttö ( jonka syvyydestä puhuminen jääköön muille). Miten hän muka tukkii parkkipaikkoja tuolla tavalla.

   Poista
  3. Suomessa 5 123 Lunta joista 4000 syntynyt 2000 luvulla

   Poista
  4. gary, sitten menet kysymään jokainenilta Lumi-nimineniltä henkilöltä miten he taivuttavat niminsä. Alistun tulosiin.
   Ja sitä odotellessa: toope!

   Poista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.