Kiitos ei jälkiruokaa - Fingepori rautalangasta 26.1.2024

 

Kun Heimo vastaa kysymykseen jälkiruuasta "kiitos ei", hän kertoo tietenkin että ei halua jälkiruokaa. Tarjoilija tulkitsee vastauksen kuitenkin väärin ja tuo Heimolle jälkiruoan, sillä ravintolassa on sattumalta tarjolla jälkiruokana kiito-sei, eli turskakaloihin kuuluva seiti joka kiitää rullalaudalla. Strippi 5154.

18 kommenttia:

 1. No jopas oli, en ymmärtänyt strippiä ilman tätä selitystä. Ei kyllä naurattanut vieläkään, mutta jospa huomenna olisi hauskempi strippi. Kiitos kuitenkin blogistille.

  VastaaPoista
 2. En ihan tarkkaan osaa sanoa miksi, mutta jostain syystä tämän päivän selitys veti hymyn huulille. Ehkä se on tuo "tarpeettoman" tarkka selittäminen, kun seitikin määritellään varmuuden vuoksi turskakaloihin kuuluvaksi.

  Kiitos rautalangoittajalle!

  VastaaPoista
 3. Jos en olisi tajunnut sanaleikkiä, olisin luullut tämän lähestyneen jo Garfield Minus Garfield -tason absurdiutta.

  VastaaPoista
 4. Järkyttävä pohjanoteeraus. Ei naurattanut edes selitys.

  VastaaPoista
 5. Vähän tekemällä tehty. Olisko ollut parempi, jos sei olisi tullut Kiitolinjan pikkurekalla tms.

  VastaaPoista
 6. Pääruokana näytti olevan Kiito s.
  Eli joko seriiniä tai sitten rikkiä rullalaudalla.

  VastaaPoista
 7. Menee jo älyttömyyden puolelle.

  VastaaPoista
 8. Kiitos tästä blogista, ois jäänyt muuten häiritsemään! 😂

  VastaaPoista
 9. Ihan hauska, selityksen jälkeen. Sanasekoiluja osaa jo etsiä, mutta tätä en älynnyt. Yritäpä itse miettiä joka päivälle hauska strippi, hattua nostan tällekin.

  VastaaPoista
 10. Aikoinaan se yksi strippi ilman tekstejä oli hankalasti ymmärrettävissä, mutta oli sekin helpompi, kuin tämä. Ja joku toinenkin vaikea on ollut, missä ei selitykset auta Tai tulee olo etä on vähän tekemällä tehty. Ehkä myös lukija voi katsoa peiliin!. Nyt voi siis sanoa, että on ollu kolme tämmöistä kautta aikain. Eli kyllä hyvällä prosentilla uppoaa!

  VastaaPoista
 11. Ei auennut ilman rautalankaa. Sei ei varmaankaan ole hääppöinen jälkkärinä. Piirros oli tällä kertaa sen verran kehno etten ajatellut sen olevan syötävää ylipäätään.

  VastaaPoista
 12. Korkeatasoinen ravintola kun listalta löytyy noin hieno annos ihan pyytämällä.

  VastaaPoista
 13. Oli kaukaa haettu eikä edes selitys vakuuta että sitäkö tässä ajettiin takaa. Mikä ihmeen kiito-sei?

  VastaaPoista
 14. Tämän takia rautalankaporia tarvitaan! Mietin mikä siinä mini rullalaudan päällä on, onko se puffet keksijäätelö, tiskisieni, mkä ihme? No kiito sei ei toiminut kuvana, eikä sana leikkinä, joten ei jatkoon...

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.