Miljonääri jätti valtavan tipin - Fingerpori rautalangasta 3.1.2024

 

Kun Heimo kuulee että miljonääri jätti ravintolaan valtavan tipin, luulisi tämän tarkoittavan, että miljonääri antoi tarjoilijalle runsaasti tippiä eli palvelurahaa. Tästä ei kuitenkaan yllättäen ole kyse, vaan miljonääri jätti valtavan Tipi-nimisen linnun. Tipi on mm. Looney Tunes -animaatiosarjasta tuttu piirroshahmo. Strippi 5135.

11 kommenttia:

 1. Puujalkavitsien aatelia

  VastaaPoista
 2. Miljonäärille kaikki pitää olla suurta niin tipit kuin Tipit.

  Eräänkin kerran tämä miljonääri tavoistaan poiketen meni kanta-ravintolaan sivuoven kautta leikkien hetken rahvasta. Pois lähtiessään meni pääovesta eikä löytänyt autoaan. Vastapäisestä Vehosta kävi sitten ostamassa uuden Mersun kun: "...aina niitä johonkin unohtuu."

  VastaaPoista
 3. Jopas Pepellä välähti. Ajattelin jo että tokassa kuvassa on jossain kansiossa tms esim 300€... Tosin ton "vitsin" ois ymmärrtäny vaan joku 99% lukijoista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 300 on sinusta valtava tippi? Missä sinä tapaat käydä?

   Minä muuten ajattelin, että toista kuvaa ei olisi lainkaan. Sitä vitsiä ei olisi ymmärtänyt kukaan...

   Poista
  2. "Missä sinä tapaat käydä?" Suomen lisäksi Ruotsi, Tanska, Viro, Latvia, Liettua, Puola, Makedonia, Kypros, Espanja, Bulgaria... Mitä tippiin tulee, jos tarjoilia vinkkaa laskun tuodessaan "palvelu ei sisälly hintaan" tai kysyy tipin määrää, annan tipiksi esim. WC-paperirullan pönttöön tai sonnat lattialle tai muuta kivaa

   Poista
  3. Se on se ETIKETTI jossain maissa tippi on pakollinen, mutta silti sen maksamatta jättäminen johtaa korkeintaan porttikieltoon ko. ravintolaan. Mutta silti tippiä ei saisi pyytää tai edes muistuttaa siitä...

   Poista
  4. Varmaan Elimen taivuttaja koittanut löytää jonkun pi-päättyvän sana joka taipuu vi-runkoisena (vrt. Lupa-Luvan) jotta voisi sanoa että Tipi taipuu Tivin 😬😬😬

   Poista
  5. No ny mä tiiän miksi et käy kahdesti samassa maassa.

   Aina kun poikkean Prahaan, Bergeniin tai Budapestiin niin jo kentällä on hotellin auto vastassa ja illalliskutsu "talo tarjoaa ensi-illan".

   Niin ja varattuna on se parempi huone jos haluan jäädä taloon vieraaksi. Ellen halua niin "tarjoamme kyllä kyydin siihen toiseen hotelliin. Kyllähän sitä ihminen haluaa kokeilla joskus jotain karuakin".

   Poista
  6. gary, sinä siis maksat jokaisessa noista maista yli 300 euron tippejä? Nokian Ikeassa tienaakin paljon tai sitten tee jotain rahakasta sivukeikkaa, esim sulakkeiden kanssa.

   Poista
 4. Päivän strippi näkyi 02:21. Allanne ei esiinny tämän päiväisessä. Toimittaja hyödyntää Homeliusin lupausta eduista. Missä Gary oikein viipyy?

  VastaaPoista
 5. Klo 3:14, toimittaja haluaa lainata tien katolle, mutta ensin lumet pois?

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.