Pyysi naispastoria riisumaan vaatteensa - Fingerpori rautalangasta 29.1.2024

 

Kun lööpissä kerrotaan, että Homelius pyysi naispastoria riisumaan vaatteensa, syntyy virheellinen mielikuva siitä että Homelius olisi pyytänyt naispastoria riisuutumaan alasti. Todellisuudessa Homelius pyysi naiselta vain apua oman takkinsa riisumiseen. Strippi 5156.

3 kommenttia:

 1. Mikäköhän Homeliusta tuolla lehdessä niin tyrmistyttää? Olisi hienoa nähdä miten hänen naamansa venähtää, kun hän vihdoin näkee etusivun.
  Homelius on selvästi niitä tyyppejä, jotka lukevat sanomalehden takaperin, aloittaen sarjakuvasivuilta ja päätyvät vasta lopuksi etusivulle. Eikä siinä mitään, minäkin teen niin. Eläköön sarjakuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Homelius lukee uutisen kaikki likaiset yksityiskohdat sivulta 7. Kuten tiedämme, fingerporilaiset toimittajat ovat suorastaan lumihiutalemaisen ainutlaatuisia aivan arkisten asioiden väärinymmärtäjiä.

   Poista
  2. Tuohan on sivu kuusi. Lehdessä näyttää olevan kaksitoista sivua ja tuo on keskiaukeama. Iltafingeri on sen verran törkylehti, että periaatteessa siinä tosiaan saattaa olla "keskiaukeama". Tai ainakin kolmossivutar.

   Poista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.