Bussissa saa kakata - Fingerpori rautalangasta 23.1.2024

 

Päivän stripissä mies on kuullut viimeaikaisesta keskustelusta siitä, saako bussin vessaa käyttää auton ollessa liikkeellä vai ainoastaan paikallaan, mutta hänen ymmärryksensä asiasta on jäänyt vajaaksi. Mies on kuullut että bussissa saa kakata, mutta ei ole ymmärtänyt että kakkaaminen tulee tehdä bussin vessassa. Strippi 5151.

8 kommenttia:

 1. Ei, vaan mies on kuullut tai lukenut väärin, että bussissa saa hakata. Noinhan hän sanoo.
  Kuski taas vastauksesta päätellen kuulee väärin mitä mies sanoo. Ehkä hän tekee tuon tulkintansa juurikin tuon aiemman uutisoinnin vuoksi. Mahdollista tietysti sekin, että kuski kyllä kuulee oikein, mutta ei usko korviaan ja lähtee miettimään loogisempaa vaihtoehtoa. Ja keksii sen uutisoinnin vuoksi.

  VastaaPoista
 2. Ovat palkanneet Allanteen bussikuskiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Johan hän 12.1.2024 ja 25.6.2018 ja 15.3.2019 ajeli bussia työkseen, ja omaa bussia Torstaina, 27.6.2013

   Poista
 3. Lukikohan Ylioppilaslehdestä...

  VastaaPoista
 4. Tässä viitattaneen myös tähän juttuun: https://ylioppilaslehti.fi/2013/02/yl-raportti-paskoimme-housuun-bussissa-turkuun/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksi ihmeessä tuossa muka viitattaisiin yli kymmenen vuotta vanhaan uutiseen pienen piirin lukemassa lehdessä? Sinä painat mieleesi aika erikoisia juttuja, gary. Ensin se valokuvausliikkeen ikkunassa ollut pedonsyötti ja nyt tämä.

   Poista
  2. Sama Ylioppilaslehden juttu tuli minullekin mieleen. Siitä oli aikoinaan sen verran meteliä, ettei se aikalaisilta helposti pääse unohtumaan. Siihen en toki ota kantaa, oliko tuo juttu Jarlalla mielessä päivn strippiä tehdessään vai ei.

   Poista
 5. Uusi 2:07, samalla linjalla jatketaan kuin eilen.

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.