Toisen polven ortopedi - Fingerpori rautalangasta 25.1.2024

 

Kun lääkäri kertoo olevansa toisen polven ortopedi, luulisi tämän tarkoittavan että hän on ortopedi toisessa polvessa, eli myös hänen isänsä tai äitinsä on ortopedi. Tästä ei kuitenkaan yllättäen ole kyse, vaan lääkäri tarkoittaa olevansa oikean polven ortopedi, eli vasempaan verrattuna sen toisen polven ortopedi, eikä siksi osaa leikata vasenta polvea. Strippi 5153.

18 kommenttia:

 1. Voi sentään. Rautalangassa olisi pitänyt olla "hän on ortopedi toisessa sukupolvessa". Nyt gary tulee vaatimaan selitystä sanalle polvi.
  Tai ortopedi.

  Oletan, että polvien rakenne on toisiinsa nähden peilikuvamainen, joten ei tuo ihan mahdotonta ole, että jos on perehtynyt oikeaan polveen, niin vasen voi olla aika hankala, kun kaikki pitäisi tehdä hiukan vasenkätisesti. Eli tässä ei oikeastaan olekaan vitsiä.
  Siitä gary on tyytyväinen.

  VastaaPoista
 2. Vesi Pois Polvesta, tai satutan Naista Nokialla25. tammikuuta 2024 klo 12.36

  LVI Soisalo - Vettä jo toisessa polvessa (Tähän sopis naurava hymiö, mut kirjoitan tän PC:llä, niin en osaa, joten jos voit ennakkotarkistuksessa lisätä sen, niin kiitokset)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tule olemaan kolmannessa polvessa, siinä on automaattinen nesteenpoisto.

   Poista
  2. https://lvi-soisalo.fi/ edelleen toisessa... Omituista, koska jo silloin kun ne oli Nousiaisissa niin oli toisessa polvessa, ja siinä paikalla ollut motari jo vuosia... Kolmatta polvea odotelleasa

   Poista
 3. Miksi ortopedi sanoo "Juu ei"? Eikö ne kumoa toisensa? Mikä siis on vastaus? En ymmärrä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotain samaa tai aivan sama asia kuin on kirjattu Koraaniin:
   "Jos minä kumoan lain niin minulla on antaa parempi tilalle..."

   Tai kotibileissä kun tanssilattialla tyttö sanoi "juu" ja sitten sivuhuoneen hämärässä "ei" niin jälkimmäinen kumosi edellisen ja oli pätevä.

   Poista
  2. Nuorison puhetta jo vuosisadan ajalta. Eikä pelkästään Suomessa. Jenkit tapaavat sanoa "Yeah, no!"
   Tuossa "Juu" tarkoittaa lähinnä, että "Ymmärsin mitä sanoit ja nyt annan siihen vastauksen." Ja se vastaus on "Ei."

   Vuonna 1923 amerikkalainen sanoittaja nimeltä Frank Silver tapasi käydä erään kreikkalaisen hedelmäkauppiaan luona ja tämä aloitti jokaisen lauseensa sanomalla "Yes."
   Eräänä päivänä hän lausahti "Yes. We have no bananas." Tuo inspiroi Silveriä kirjoittamaan sanoituksen tuolla nimellä ja Irving Cohen teki sävelen. Siitä tuli hitti, josta tehtiin uusia versioita vuosikymmeniä.

   Poista
  3. Myös venäjän kielessä on tapana sanoa "da njet" kun joku asia halutaan kumota väheksyvästi, hyvin samanlainen kuin meikäläinen "juu ei".

   Poista
 4. Kiitos palstan vakiokirjottajille. Tänään tuli oikeen hymy kasvoille kun radiossa sanottiin että Raaseporissa on meren syvyys 15cm 🤣🤣🤣 taitaa siinä monelle tulla kohdunkaula vastaan 😱 tosin en tiedä kuinka monta Merta asuu Raaseporissa, mutta taatusti ainakin jokunen 🤔

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. gh, selostuksessa oli pieni alkukirjain. Jonka olet toistanut tuossa. Se siis ei ole henkilön nimi. Sitä paitsi sinulla lipsuu, aiemmin väitit, että nimi Meri taipuu Merin, eli sinun olisi nyt pitänyt kirjoittaa "kuinka monta Meriä". Ja monikossa tuo olisi Merejä.
   Enkä usko, että Hymy tuli kasvoillesi. Tai sitten aiemmista tunnustuksistasi päätellen kirjoitit tuohon väärät vokaalit.

   Poista
  2. Gary Johanne Hällström26. tammikuuta 2024 klo 10.40

   Kiva että jotkut vitsit elää :)

   Mutta ei Merien määrää Raaseporissa tarvitse arvoitella sillä:

   Suomessa on 6193 Merta
   Suomen väkiluku on 5541000 henkilöä

   Raaseporin väkiluku on taasen 27580 henkilöä

   Joten jos kaikki Suomen Meret on jakautunut taisesti, olisi Raaseporissa noin 30 Merta...

   Oli miten oli, niin nämä "sana nimet" on aina jokseenkin hauskoja... Ok, oma etunimeniki on suomalainen sana, joskin vähän käytetty sellainen. Kuitenkin jopa itse välillä vitsailen sillä ;D

   Poista
  3. Suomessa 6193 Merta, mutta koko maailmassa 66 merta... Saisikohan tästä jotain Fingerporiin

   Poista
  4. DaisyHeart? Muistan tuon nimen Fingerporin ideoijakrediitistä, sillä se on näkynyt muutamia kertoja ja ideat olivat ihan hyviä.
   Miksi rohmusit tuon nimen itsellesi, gary? Aiotko seuraavaksi tekaista nimimerkin "Still", jolla on ollut vielä enemmän ja parempia ideoita.

   Poista
  5. Mahtavaa nähdä Vieraskirjan vakiokasvo täällä? Vissiin käyt lukemassa joka päivä, mutta nyt on eka kerta kun kommentoit omalla nimelläsi?

   Mutta kyllähän Jarlakin täällä käy, todistettu ainakin kerran

   Poista
  6. gary, nuo sinun yksinpuhelusi menevät jo liian pitkälle.
   Enkä usko, että se oli Jarla. Todennäköisesti sekin olit sinä. Vai tarkoitatko, että hän käy lukemassa ja ottaa ideoita? Miksi, jos vieraskirja on sellainen kultakaivos? Tuossa tapauksessa todennäköisempää on se, että sinä pöllit täältä idean ja laitoit sen vieraskirjaan mistä Jarla sen löysi.
   Tai kaikkein luultavimmin kuvittelet koko jutun.

   Poista
  7. Näin se on. Ei "julkkikset" nettiä käytä... Ei he kato Youtubesta videoita heistä, eikä palstoja joissa puhutaan heistä...

   Poista
  8. gary, eivät. Jotkut juuri pinnalle nousseet ehkä aluksi, mutta jossain vaiheessa se ei enää kiinnosta. Varsinkin kun monet heistä puhuvat ovat tasapainottomia stalkkereita, jotka kuvittelevat tuntevansa heidät. Puhuttelevat lempinimillä ja muuta.

   Poista
 5. Näinhän se on polvet on erilaisia. Esim. Ortopedi Matias Mikael Hemmilä asensi polven keinonivelen VÄÄRIN PÄIN 🤣🤣🤣

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.