Et tee mitään kunnolla - Fingerpori rautalangasta 27.1.2024

 

Kun käsitöiden opettaja sanoo Allanille ettei tämä tee mitään kunnolla, ymmärtää Allan asian väärin. Opettaja tarkoitti tietenkin, ettei Allan tee mitään käsityötä riittävän kunnollisesti eli huolellisesti. Allan kuitenkin ymmärtää sanat niin, että hän ei tee tulevaisuudessa mitään fyysisellä kunnolla, eli kunnosta ei ole hänelle mitään hyötyä. Niinpä hän uskoo tulkitsemiaan opettajan sanoja vanhanakin, eikä lähde Heimon kanssa kuntoilemaan luullen ettei hänellä ole fyysiselle kunnolle tarvetta. Strippi 5155.

10 kommenttia:

 1. Eiliseen verrattuna oikein hyvä suoritus. Tämä jopa naurattaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enemmänkin itkettää kun muistuttaa miten opettajan huolimattomat sanat vaikuttaa koululaisen tulevaan koko loppuelämään.

   Poista
  2. Tee parempi tai syöt jatkossa PEG-napin kautta27. tammikuuta 2024 klo 14.43

   Eilinen oli ilmeisesti jollekin haastava 🤔 toi 7 tuhatta ylimääräistä kävijää... Vähissä on ne stripit jotka kaipaa pohtimista tai jopa apua vitsin avaamiseen 🤣 Vaikka se on Fibgerpori ja tän palstan idea 🥶

   Poista
 2. Allanteen repliikki alleviivaa liikaa, kun siinä käytetään samaa sanamuotoa kuin alussa. Mielestäni parempi olisi ollut vaikkapa "En tarvitse kuntoa mihinkään."

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska asiayhteys on aivan toinen niin paremmin sopii vielä enemmän samanlainen repliikki "minä en tee mitään kunnolla"

   Poista
  2. Tuosta voisi tulkita, että Allanilla on huono itsetunto, eikä hän usko osaavansa reippailla pätevästi, joten hän mieluummin jättää menemättä kuin lähtee ihmisten naureskeltavaksi.

   Poista
 3. Julkaise 16:00 mennessä tai tapan itseni Nokialla28. tammikuuta 2024 klo 14.10

  No mutta missäs sunnuntainen "mikä strippi-visailu" viipyy?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lopeta Tenttaus tai satutan sinua laittamalla tulikuuman palkintokahvin silmällesi28. tammikuuta 2024 klo 22.13

   Visailu päättyi kesällä 2023 koska se ei lisännyt kävijämäärää. Jollain se 40.000 kävijän romahdus pitäisi paikata? Kaksi selitystä päivässä? Hesarin uusin, ja se puuttumaan jäänyt paikallinen ja/tai hesarissa skipattu?

   Poista
  2. GH, tuota ei julkaistu 16.00 mennessä. Mikä nyt eteen?
   Tuo tenttaus muuten loppuu sillä että päätät lopettaa. Ei taida onnistua. Paitsi jos pidät ensimmäisessä postauksessa tekemäsi lupauksen. Mutta ei sitäkään oikein osaa toivoa, vaikka maanvaiva oletkin. Psykologisiin ongelmiin on mahdollista saada apua.

   Poista
 4. Tän päivän strippi julki. Homelius ei saa omin avuin palttoota pois, ja lehtimies vääristää taas asiaa.

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.