Homelius elää tuilla - Fingerpori rautalangasta 16.8.2023

 

Päivän stripissä lööppi kertoo hulppeassa kartanossa asuvan Homeliuksen elävän tuilla. Tästä voisi virheellisesti luulla Homeliuksen saavan yhteiskunnalta niin hulppeita rahallisia tukia, että hän voi elää veronmaksajien kustantamana kartanossa tekemättä lainkaan palkkatöitä. Tästä ei kuitenkaan ole todellisuudessa kyse, vaan tuilla eläminen viittaa siihen, että Homelius puheessaan kiitti puolisoaan ja kollegoitaan työssään saamastaan henkisestä ja ammatillisesta tukemisesta. Homelius ei siis asu kartanossaan tukirahoilla vaan omilla ansioillaan. Strippi 5020.

3 kommenttia:

  1. Luin luonnollisesti ensin lehden otsikon ja sen perusteella otaksuin artikkelin kertovan Homeliuksen huvilan peruskallioon louhituista nurkkatuista.

    VastaaPoista
  2. Homeliuksen puoliso ja kollegat ovat varmasti hyvin tukevia ahmiessaan veronmaksajien rahoille kustannettuja herkkuja.

    VastaaPoista
  3. Millä tavoin Homelius muka elää tuilla? Hänellä on elämässään tukea, mutta ei hän sillä elä. Minulla on elämässäni huumoria lähipiirin toimesta, mutta ei tässä vitsillä eletä.

    VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.