Junamiehet - Fingerpori rautalangasta 2.8.2023

 

Kun Homelius määrää Fingerporin rautatieasemalle veistettäväksi Helsingin ikonisten "kivimiesten" eli Lyhdynkantajien kaltaiset hahmot, päätyy kuvanveistäjä rakentamaan junamiehet. Vaikka nimi tuntuukin sopivan mainiosti juna-aseman mieshahmoille, voi hahmojen asennon ja nimen käsittää viittaamaan myös toisenlaiseen "junaan", eli miesten väliseksi ryhmäseksiksi, jossa jonomuodostelmassa takana oleva penetroituu peniksellään edellä olevan anukseen ja tämä edellä oleva puolestaan penetroituu edelleen hänen edessään olevaan anukseen. Strippi 5010.

7 kommenttia:

 1. Onko kyseessä matkustajajuna vai tavarajuna? Taitaa riippua asian haaroista. En edes ymmärrä miten tuo toimii. Jos kaikki liikkuvat, niin se olisi sama kuin kukaan ei liikkuisi. Jos joka toinen liikkuu eteen ja joka toinen taakse, niin silloin etäisyys saattaa kasvaa niin paljon, että yhteys katkeaa. Ala siinä sitten sovittelemaan uudestaan junan liikkuessa. Ehkä joka toinen pysyy paikallaan? Entä jos tuo muodostaa ympyrän? Voiko osallistujia silloin olla pariton määrä?
  Kysymyksiä, kysymyksiä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyseessä on matkustajajuna

   Toiminta perustuu siihen että kun ihmiset kävelee eteenpäin, tulee etäisyyteen ja korkeuteen väkisinkin pientä liikehdintää ja eroa, joka tuottaa penikseen stimulaatiota.

   Keskimääräinen iskupituus yhdynnässä on 7cm, peniksen ollessa keskimäärin 17cm, joten jää vielä 10cm käyttämättä.

   Jos tuo muodostaa ympyrän, on jokainen henkilö sekä antava, että ottava osapuoli.

   Tosin omien kokemusteni perusteella kun joku yhtyy minun peräaukkoon, niin oman erektion saavuttaminen samaan aikaan on todella harvainista, ja pornossakin usein sama tilanne.

   Ympyrässä ei vaikuta onko osallistujia parillinen tai pariton määrä.

   Sitten kritiikkiä:

   Itse selityksessä ei kerrottu objektiivisesti miksi stripissä olisi kyseessä seksiasento, koska mikään ei viittaa siihen.

   Olisit voinut käyttää pohjustuksena linkkiä esim. strippeihin 3659,1252, 2571, 2683 tai 1261.

   Koska nyt lukija saattaa olettaa että seksuaalinen tulkinta, on vain ja ainoastaan sinun tulkinta tuosta stripistä, ilman faktaa mihin tulkinta perustuu

   Poista
  2. Kiitos, gh, tuo oli todella valaisevaa. Liiankin.
   Mietin tuota parillinen/pariton määrää ympyrässä lähinnä sen teorian pohjalta, että joka toinen liikkuu ja joka toinen ei. En tullut ajatelleeksi, että homma hoituu kävelemällä.
   Aina oppii jotain uutta. Fingerpori onkin tunnetusti sivistävä.

   Poista
 2. Ympyrä toimii. Katso https://twitter.com/JuokoPiho/status/1686728634084495360

  VastaaPoista
 3. Jarla on kovin ihastunut näihin junavitseihin. Moneskohan tämä oli Fingerporin historian aikana? Niin tai näin tämä strippi oli todella ennalta arvattava.

  VastaaPoista
 4. Jarlalla kaiketi kokemusta junasta. Kas kun ei ollut B-juna, mikä taas on ruotsalaisten keksimä ja siellä suosittu ajoneuvoyhdistelmä. On niitä Suomessakin liikkunut jo pitkään. Viitannee vahvasti B-rappuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kai nyt vahvasti viitannee B-rappuun kun vaunujen kytkeminen jostain muusta rapusta ei onnistu.

   Poista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.