Urologian online-vastaanotto - Fingerpori rautalangasta 23.8.2023

 

Kun lehti kirjoittaa kaupunginjohtaja Homeliuksen lähettäneen naiselle kuvia peniksestään, syntyy virheellinen vaikutelma että Homelius olisi toiminut asiattomasti. Todellisuudessa kysymys oli lääketieteellisestä syystä urologian online-vastaanotolla lähetetyistä kuvista, eli Homeliuksella oli aivan asiallinen syy kuvien lähetykseen. Strippi 5026.

4 kommenttia:

 1. Kunnanviraston IT-vastaavan on ansaittava palkkansa ja paikallistaa tietovuoto ja eliminoida se.

  Nyt on vahvasti epäilyksen paikka, että tiedon vuotanut on vaihtanut kuvan jossain Thaimaan matkailijan kuppaisesta peniksestä ja siinä sitten seuraavan lööpin aihe ja materiaali. Kolminkertainen palkkio sanoisi toimittaja Nopsanen.

  VastaaPoista
 2. Gh, Tässä Pena parodioi itseään hyvin. Nykyjään Kulli on aina seksuaalinen asia, eikä edes Pena piirtä strippeihin kullia enää, mutta uskaltaa silti pilkata venäjää.

  Ajatella että 2000 luvun alussa on Salkkareissakin näkynyt Kulli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet näköjään keksinyt mielestäsi nerokkaan keinon saada väki luopumaan sinun puhuttelemisestasi, gh. Ei onnistu, gh.
   Sinun aikoinaan (tarpeettomasti) tekemäsi tunnustus selittää pakkomielteesi tuohon sanaan, sen miksi haluaisit niin nähdä niitä sekä sen, että kirjoitat sen ihailevasti isolla Kirjaimella. Hyvin keskenkasvuista, gh.

   Poista
  2. Gh, miksi pitää Kullia pahana ja vain seksuaalisena? Kulli on näkynyt Salkkareissa, Kummelissa, Simpsoneissa, Uuno turhapurossa... Ja jopa Fingerporissa vielä muutama vuosi sitten

   Kamera-aittan ikkunassa oli 2000 luvun alussa mainos jossa noin 12 vuotiaalla pojalla oli päällä pelkkä ylioppilaslakki, eli Kulli näkyi... Liekö ois skandaali nykyjään?

   Poista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.