Seuraava asiakas - Fingerpori rautalangasta 18.8.2023

 

Päivän stripissä kassalla asioiva mies ei ymmärrä oikein seuraava asiakas -kapulan käyttöä. Tavallisesti kapula laitetaan liukuhihnalle omien ostosten perään merkiksi siitä, että sitä seuraavat ostokset kuuluvat seuraavalle asiakkaalle. Mies kuitenkin luulee, että kapulalla tulee merkitä ostosten sijaan itse seuraava asiakas ja siksi laittaa kapulan liukuhihnan sijaan virheellisesti seuraavaan asiakkaaseen. Strippi 5022.

5 kommenttia:

 1. Toimisi noin yhdeksän kertaa paremmin Kosti-enon huitaistessa kapulan seuraavalle asiakkaalle, joka sen vaistomaisesti nappaa käteensä, ja sanoessa "jatka tästä".

  VastaaPoista
 2. Ymmärsin sen niin että kyseinen tyyppi on ärsyttävästi seurannu miestä ympäri kauppaa kunnes hänelta kassalla palaa pinna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suattaapi olla. Aluksi ihmettelin kommenttiasi, mutta kapulassahan lukee nimenomaan SEURAAVA asiakas. Kaupat suunnitellaan aina siten, että asiakas joutuu kulkemaan mahdollisimman monen osaston läpi ja vielä tietyssä järjestyksessä, joten hyvin usein tosiaan käy niin, että saman asiakkaan kohtaa nolostuttavan usein. Joskus joutuu jopa hiukan muuttamaan reittiä tai jäädä viivyttelemään/painumaan ohitse, kun ei halua antaa kuvaa, että on jokin stalkkeri.

   Poista
  2. Eihänyt nyt Tohtori Krabola voi tajuta sanan "seuraava" kahta merkitystä

   Poista
 3. Ymmärsin niin, että tuo vanha ukkeli luulee kylttiä ilmoitukseksi, että häntä seurataan, ja reagoi seuraajaan agressiivisesti.

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.