Planeetta Tellus - Fingerpori rautalangasta 30.8.2023

 

Kun avaruusoliot päätyvät Tellus-planeetalle, luulisi tämän tarkoittavan Maapalloa, jonka nimi on latinaksi Tellus. Kyseessä ei kuitenkaan yllättäen ole Maapallo, vaan planeetta, jonka asukkaat ovat Tenavat-sarjakuvan Tellu-hahmoja. Strippi 5033.

Erityismaininnan ja papukaijamerkin ansaitsee tuntematon kommentoija, joka todistetusti ymmärsi päivän Fingerporin jo aamuyön tunteina ennen Rautalankaporin selityksen julkaisua.

12 kommenttia:

 1. Saat jakaa niitä erityismainintoja enemmänkin, koska tämän ymmärtävät heti kaikki, jotka ovat lukeneet Tenavat-sarjista. Ainakin ukko ja minä tajuttiin se oitis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. geehoon saama erityismaininta on ehdottomasti ansaittu, sillä onhan hän selvästi erityishenkilö.

   Poista
  2. Eilisen klo 4.19 viesti oli sitä paitsi väärin. Siinä puhuttiin joistain tenavista, eli lapsista, ei Tenavat-sarjakuvasta.

   Poista
 2. Tuo tuntematon, jonka kaikki tunnemme, on laittanut kommenttinsa tänne klo 4.19. Tyyppi siis väijyy yöllä odottaen hetkeä, jolloin Fingerpori julkaistaan ja sitten ymmärrettyään idean parin tunnin kuluttua, hän hyökkää tänne välittömästi vaatimaan selitystä. Sääliksi käy hänen äitiään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selitys/Paljastus/Spoileri on kuitenkin tullut tunteja ennen julkaisua...

   Sattumaako?

   Vähän sama kuin että kertoisin sunnuntaina edellisen lauantain lottonumerot... yhtä vakuuttavaa

   Ihan kohta 80.000 kävijää rikki kuukaudessa... jatkakaa samaan malliin, ettei taas romahdeta alle 50.000 kävijän.

   Sivun ainut tarkoutus on kuitenkin tuoda mainostuloja.

   Tälläkin hetkellä näkyvissä olevat mainokset ovat:

   1 Read Bakery... hauska sanaleikki muuten jos tajusitte

   2 Akkukauppa

   3 Essential Energy

   4 Riku Motor

   5 Love Stories

   6 GreedyFinance

   7 Wago

   Siitä vaan laskemaan, jokaiselta saa 0,01€ näyttäkertaa kohden

   Poista
  2. gh, ei, se ei todellakaan ole sattumaa.
   Vain sinun kaltaisesi tomppeli voi pitää epäilyttävänä sitä, että Fingerporin selittämiselle omistetulle sivustolle ilmestyy selitys Fingerporista, vaikka näin on tapahtunut jo vuosia ilman ainuttakaan poikkeusta.

   Poista
 3. Mitä tuosta ReadBakeryn mainoksesta pitäisi nähdä? Sekö että joku muu kuvasi vaimon? Tarina ei aukea sivustolle menemällä.

  VastaaPoista
 4. torstain Fingerporissa Jorma SUorolla on Cocdpcay-ciput myytävänä. Sitten kaksi ihmistä istuu matalan pöydän takana katsomassa muuria, jonka laulu muuttuu vesipisaroiksi. En tajua. Miksi tätä ei oo vilä selitetty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sainun kannattaisi ottaa vähemmän viinaa ja nukkua öisin, niin saattaisit tajuta enemmän ja osata kirjoittaa ymmärrettävästi. Lisäksi kun nukut yön niin kuin kunnon ihmiset, voi selitys olla jo valmiina odottamassa herätessäsi.

   Poista
  2. Gh, kommenttisi tuli peräti 45 minuttia aikaisemmin kuin itse kirjoittamani "4:20"

   Joten pari päivää sitten esitetty väite että strippi julkaistaan 5:10 ei taida pitää paikkaansa?

   Poista
  3. keho1430 hesarin aikataulut eivät ole täsmällisiä. Sinun kannattaa ensi yönä avata Fingerpori-sivu ja päivittää se aina viiden minuutin välein. Siten saat tietää tarkkaan milloin se julkaistaan ensi yönä.
   Tee sama seuraavana yönä. Ja sitä seuraavana. Ja sitä seuraavana. Jos kellonaika on kaikissa sama, niin sitten voit päätellä, että se on automatisoitu ja on joka päivä sama. Jopa silloin, kun et ole kyttäämässä. Sitten voit laittaa kellon herättämään joka yö viisi minuuttia sitä ennen, jotta ehdit tulla tänne esittämään oman selityksesi. Eedellyttäen, että viisi minuuttia riittä siihen, että ymmärrät vitsin - monesti se ei selvästikään ole riittänyt. Varsinkin, kun monesti et ymmärrä sitä päiväkausiiin, vaikka täällä on esitetty tarkka selitys Taivuttajan sekä kommentoijien voimin. (Suutari Andersson... Astalo...)

   Poista
 5. Hmmm… Jos selitystä ei vielä edes ole, niin ei sitä oikein voi kommentoida….että sellaista…

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.